Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítség?! Nem lesz baja?!

Segítség?! Nem lesz baja?!

Figyelt kérdés
Ma délelőtt a párom vigyázott 4,5 hós babánkra, mert nekem elintézni valóm volt. 2 hete már hozzátáplálok, mivel tápszeres. Ma reggel megfőztem az ebédjét és figyelmeztettem a párom, hogy az két napi adag. 300ml-es a doboz. Ezek után arra megyek haza, hogy a gyerek megette az EGÉSZET!!! Ugye nem lesz tőle baja??? Szegény párom kapott apait-anyait...
2012. ápr. 15. 16:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az sose legyen baj hogy jóevő! Csak arra kell figyelni miből eszik mennyit, ő ilyen alkat, hadd egyen ha jól esik. Párodtól meg elnézést kérnék, amiért neki estél, ő csak segíteni akart nem csinált rosszat.
2012. ápr. 15. 22:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz! Bár az én 15 hónapos fiam enne ilyen jóízűen!:) Mára eljutottunk odáig, hogy néha kevés neki a kb 200 gramm főzelék hússal.
2012. ápr. 15. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!