Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Papírt evett, ugye nem lesz baja?

Papírt evett, ugye nem lesz baja?

Figyelt kérdés
Egy pillanatra nem néztem oda, és a 9 hósóm a megkaparintott papírdarab sarkát leharapta, és megette. Kikakilja, és nem lesz baja, ugye?
2012. márc. 5. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem lesz baja :) Reggel megtalálod a pelusban :)
2012. márc. 5. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Áá,nem lesz baja,az én kisfiam a könyvet szerette enni,neki sem lett baja! :)
2012. márc. 5. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nem lesz semmi baja, távozni fog ne aggódj:)))
2012. márc. 5. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én kisfiam csak a papír sarkát enné meg...Nem győzünk minden papírt, papírszerűt, papírnak látszót elrejteni előle, mert pillanat törtrésze alatt eltüntet nagyobb darabokat belőle. Nem lehetek elég éber! Néha csak annyit látok, hogy elégedett "rágózik"...Pedig egy percre sincs magára hagyva. A legújabb ámokfutása, hogy a kiságy szélét rágcsálja, és nincs az a környezet és bababarát anyag, amit ne tudna a 4 vadiúj fogacskájával molekuláira bontani. 13 hónapos, második baba, és makkegészséges. Ne aggódj, semmi baja sem lesz!
2012. márc. 5. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém az újságból evett, másnap kijött minden betűjével együtt. :)
2012. márc. 5. 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk egyszer a magyar kartya egy darabja nezett vissza a pelusbol. Meg is lepodtem rendesen, hogy a lanyom koran kezdett snapszerozni:-)))) Semmi baja nem lett tole
2012. márc. 5. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Lányom a babylove pelus dobozát rágcsálta rendszeresen,aztán egyszer azt vettem észre,hogy hiányzik egy darabka a csücskéből.Semmi baja nem lett tőle,de azóta nincs szem előtt a doboz,és papír is csak felügyelet mellett,amit a kisasszony erősen sérelmez.:)
2012. márc. 6. 09:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az en fiam nagy papirevo, pedig mar ket eves.

Semmi baja. De kb mindent megrag, megeszik, ami papirbol van. A kemenyfedelu babakonyvek sarkai hianyoznak.

Ha rajzolgatunk, akkor is folyamatosan figyelni kell, mert egy pillanat alatt eldobja a zsirkretat/ceruzat es mar nyomja is be a papirt.

Mondjuk en nem az egeszseget feltem, mert olyan tetelben nem evett belole, hogy szeirntem baja lehetne, hanem egyszeruen mar szeretnem rola leszoktatni.

Korabban a homokot ette, kavicsot, most mar azt nem legalabb.

2012. márc. 6. 10:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
semmi baja nem lesz.a múltkor én is így jártam.a kisfiam az ölemben volt és fél kézzel csináltam neki a tápszert amikor lehajoltam,nem vettem észre hogy felvette az asztalról a borítékot és a sarkát megette.:)
2012. márc. 6. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!