Miket főztök a 8 hó körüli babátoknak? Írnátok pár receptet? Kérlek ne linket küldjetek.
Krumlival sokmindent. Répával (sárga-fehér), karalábé, karfiol, padlizsán, cékla, tök, spenót, sóska, saláta (sali, krumli, sajt- isteni) cukkini,.... akár almával is. Akár többfélét is keverhetsz össze.
Én szoktam biokölest is főzni neki, meg rizst is, szintén ezekkel. Most kezdtem pici petrezselymet ill kaport tenni a főzikbe. Lehet már husit adni, sajtot reszelni bele, tojássárgáját főzni.
Ma krumpli, répa, husi, petrezselyem volt. Nagyon ízlett neki.
A kislányom is 9 hós múlt és miis már sok mindent eszünk!
Szoktam neki rakott dolgot csinálni!Néhány zöldséget,krumplival husival vegyítve rétegenként larakom jénaiba leöntöm joghurttal és reszelek rá sajtot majd be a sütőbe!Isteni és imádja!
Szoktam sajtos cukkinit is szintén sütve!
Én már ízesítek fokhagymával és vöröshagymával-pl a husit!V másjat fokhagymásan!
Akkor adok köretnek,köles pépet,rizst,rizspépet,hajdina pépet!
utolsónak: hogy csinálod neki a rizst? az én fiam csak az üvegeset eszi meg a rizsből. mit csinálok rosszul? kölest nagyon szereti. pattogatott amarantot csináltál már? ha igen, hogy? hajdinát hogy adod neki?
lehet már hagymát is??
megpirítod, rá a husit és turmix? hozzá meg a köretet? vagy egybe turmix? Levinek 2 foga van csak, most kezdem picit darabosra hagyni neki, nem turmixolom teljesen simára.
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!