Vélemények a mei tai hordozóról? Szeretnénk egyet venni, megéri?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 10:13
11/15 A kérdező kommentje:
Már rendeltünk is egyet a liliputiról:) Remélem jó lesz
2009. jún. 21. 22:12
12/15 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom én is! Egészséges a babának, kényelmes a mamának... :)
13/15 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom, mert egészséges a babának, kényelmes a mamának! [link]
14/15 anonim válasza:
A Mei Tai szuper, ha jól van megtervezve és jó anyagokból készült és nem spóroltak még a drága anyagokkal sem a tervezésnél.
Olcsó anyagokból készült Mei Tai-al nem fogsz tudni nagy gyereket hordozni. A gyereknek jó lesz, de neked nehéz. Rossz helyre kerül a terhelés, itt vág, ott nyom stb.
"Karcsúsított" aljú Mei Tai-t nem hangzik jól (nem láttam még olyat, hozzá kell tennem). A Mei Tai egyik nagy előnye, hogy terpesztartásban van a gyerek lába. Ha lóg a lába, attól csipőficamos lehet (pontosabban rásegít a hajamra, a terpesztartás meg terápiás hatású).
Én ezt ajánlom:
Drágább, mint az itt leírtak, de aki próbált többet az csak ezt használja...
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de már nem esedékes a kérdés. Még akkor, június végén meg is rendeltem, ahogy írtam a kommentben. Honnan halásztad elő ezt a kérdést 5 hónappal később? :)
2009. nov. 24. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!