Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azok a babák akik nagyon...

Azok a babák akik nagyon anyásak, hogy vészelik át a korházban töltött napokat, mikor nem lehetnek az anyukájuk mellett? Végigsírják az egész napot?

Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom,hogy mennyit sírnak,de ha akarsz,akár egész nap mellette lehetsz,az EÜ. törvény szerint.
2009. jún. 19. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia,nekem jövő hónapban kell,mennem a korházba,a picit megmütik,de én ott lehetek vele,egy szobába meg minden de ez csak 2 nap lesz!
2009. jún. 19. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi múlt héten voltunk a 7 hónapos kisfiammal a Bethesdában. Mellette lehettem, csak éjszakára kellett volna ott hagynom, mert a mama szoba külön volt. Én inkább azt választottam, hogy éjjel is mellette maradok egy széken, hát nagyon furán néztek rám. De jól döntöttem, mert a nővérkék éjjel jöttek-mentek, csörögtek, egy csomószor felébredt szegénykém.

Nem küldhetnek el mellőle, ragaszkodj hozzá.

2009. jún. 19. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is eddig két különböző kórházban voltam a kisfiammal Pécsen,de vele lehettem végig egy szobában.

Biztos,hogy nem lehetsz ott?

2009. jún. 19. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én Győrben voltam kórházban egy pár napos megfigyelésen a 2 hónapos kislányommal és bent lehettem vele egy szobában,pláne hogy szoptatok,de voltak idősebb,4-5 éves gyerekek is és mind az anyukájukkal.Ott az anya bent aludhat,az apa pedig egész nap bent lehetett,csak nem alhatott bent.
2009. jún. 19. 11:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Az anya (vagyis pontosabban a szülő) ott lehet a gyerekkel, törvény adta joga. Éjjel is, akár kisszéken, ha nem oldható meg máshogy. Én voltam bent 1 hetet a kicsikkel és az osztályon volt egy 3 év körüli kisfiú, nem tudtak hozzá jönni, tök egyedül volt és egész nap sírt. A szívem szakadt meg érte...
2009. jún. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!