Hogyan becézitek Eszter nevű lányotokat?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 15:04
2/10 anonim válasza:
Rokon kislányt Esztinek hívjuk.
3/10 anonim válasza:
Bár én már felnőtt vagyok, de engem Esztikének, Eszterkének hívtak mindig. Ha úgy szólítottak a szüleim, hogy "Eszter", akkor tudtam, hogy bajban vagyok :))).
5/10 anonim válasza:
Eszti, Esztike, Eszterke, Esztibaba
8/10 anonim válasza:
Nem becézzük, a rokonok sem. Eszter vagy Eszterbaba.
9/10 anonim válasza:
Mi sem becézzük, pont azért lett olyan név választva Eszter és Hunor, hogy ne lehessen őket becézni. Vagyis lehet, de az már szerintem csúnya. Ezek a nevek így szépek becézetlenül:-)
10/10 anonim válasza:
Utolsó, az előtted író vagyok, örülök, hogy nem vagyok egyedül. Nekem is csak így tetszik, becézve nem. Fiúnak is olyan választottunk, ami nehezen becézhető, így őt is teljes névvel hívjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!