Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki az első általában?

Ki az első általában?

Figyelt kérdés
unoka vagy a mama pasija. Pl. programok, kozos ebed, stb. szempontjabol kit kellene eloterbe helyezni? Kb. Hetin1* talalkozhatna a mama minkettovel.
2012. ápr. 13. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy anyának a gyermeke. neki te vagy az anyja. A nagymamának nyugodtan lehet fontos a pasija. Hisz Ő is élni akar. Az unoka már a te felelősséged, nem az övé. Ő felnevelt téged, megtette amit kellett.
2012. ápr. 13. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:

hát, az elsővel nem éppen értek egyet :)

nálunk az van, hogy az unoka magasról le van..., még csak egy ebédre se hív át magához anyukám. se karácsonykor, se húsvétkor nem találkozott velünk, pedig kértem, de nem, a pasijával arat lenni :(

szerintem ez nem normális! A családnál nem lenne szabad, hogy bárki fontosabb legyen. főleg egy jött ment f@szi...

2012. ápr. 13. 22:26
 3/5 kíváncsicska ***** válasza:
Szerintem nem kellene feltétlen sorrendet állítani.Meg kell találni a középutat.Tudom kissé elcsépelten hangzik,de miért kell valakinek választani a családja és a szerelme között?
2012. ápr. 13. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
ketteskével értek egyet!
2012. ápr. 13. 22:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Meg tudom erteni mindket allaspontot valahol. nem jo, ha idos korara az ember egyedul marad, kell a tars, kell a kapcsolat. De valahol azt erzem, hogy a csalad,ami allitolag fontos, kell, hogy szamithasson rank es ne alljon kozenk egy 'jottment faszi'.

Nem tudok igazsagot tenni, nem is tudom a mama helyebe kepzelni magam, csak persze rosszul esik, hogy a faszi fontosabb mindennel. No de ez van, csak kivancsi vagyok, ti hogy gondoljatok.

2012. ápr. 13. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!