Szerintetek ti reálisan látjátok a gyereketeket?
Háááát, akkor én most egy szívtelen, gonosz mostohának érezem magam...Én látom, hogy a 3kispajtása közül (akikkel szinte egynapon született) bizony egyedül még ő nem beszél (mondókázhatok, mesélhetek neki éjjel-nappal), és talán ő kezdett el utoljára menni. De, mivel az átlagostól nem tér el, és teljesen rendben van, ezért nem aggódom, inkább megteszek mindent, hogy jól érezze magaát, és közben azért tanuljon is. Szerintem felesleges is méricskélni a gyerekeket, mindenki fel fog nőni, és felnőttkorában dől el, hogy milyen ügyes, rendes embert neveltünk...
(Amúgy meg szerintem az én fiam a leggyönyörűbb pasi!:-)
Tényleg vannak dolgok, amikben elfogult vagyok, mint minden anyuka. De úgy érzem, azért nem teljesen ok nélkül vagyok az. Kisfiam 2,5 éves, folyamatosan, összetett mondatokban beszél, óriási szókincse van, rengeteg mondókát, verset tud (pl. anyám tyúkját kívülről elmondja mind a 6 versszakot), rengeteg mesét az első betűtől az utolsóig elmond kívülről (Anna, Peti, Gergő vagy Bogyó és Babóca könyvekből), sok betűt és számot felismer, angolul is csacsog (bölcsiben van heti 2 angol foglalkozásuk is). De csak most lett szobatiszta kb. 1 hónapja, kicsit sem érdekli a normális rajzolás, vagy pl. puzzle kirakása...
De hisz minden gyerek más és más, az egyik ebben ügyes, a másik meg másban. Az enyémnek óriási nagy dumája van, hihetetlen jó a memóriája, kézügyességben viszont úgy érzem, nem olyan jó, illetve le van maradva.
Egyébként ő nekem a leghelyesebb kis pasi kerek e földön! :)
Ha nem haragszol, mutatok róla egy képet:
Tényleg nagyon szép kisfiú!:))
1. válaszolónak: szerintem láthatja egy anya reálisan a gyerekét.
Természetesen!Enyim a legszebb,legokosabb és legédesebb gyerek a világon:-))
Komolyan:igen én eléggé földön járó anyuka vagyok bár még csak 19 hós a fiam de próbálok nem elfogult lenni vele.Nem hiszem,hogy azzal ha agyon dicsérem(miközben nem igaz)jót tennék vele.
Igen. Mert valóban szép kislány, de sajnos tényleg vannak lemaradásai a korához képest.
;)
Én reálisan látom, csak nem minden esetben objektíven...és ez így van jól:-)
Tényleg szép a kisfiú a képen...de látnád az enyémet!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!