Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetes kislányom, és nem tud...

Fotucsok kérdése:

6 hetes kislányom, és nem tud kakálni. Mi lehet az oka? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyatejes, kb 4 napja, csak erőlködik, mintha nyomna, de nem jön semmi. Mikor már egy napja nem sikerült neki, hőmérővel, majd szélcsővel segítettem neki. Akkor jó sok kijött, de nem az addig megszokott anyatejes, hanem sűrű, nyúlós (mint a nyers nokedli..)

Nem tudom mit tegyek, hogy visszaálljon a rend,vagy legalább egyedül kinyomja. Illetve hogy mitől lehet

2012. ápr. 13. 12:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hogy milyen beteg roszindulatú emberek vannak.
2012. ápr. 15. 13:09
 12/12 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam két és fél hónapos, és hat hetes korától "segítenem" kell a székletürítésben. Szélcső illetve popsimasszázs segítségével. Elmentem több dokihoz hogy kizárják az esetleges szervi elváltozásokat. Hála Istennek ugy néz ki ( bár semmiféle radikális vizsgálatot nem szeretnék) semmi ilyen probléma nincs. Engem is idegesít hogy képtelen egyedül kakilni. Mivel a babám tápszeres én két napnál tovább nem hagyom szenvedni. Az orvos szerint a hozzátáplálás majd megoldja a gondot. Remélem...
2012. ápr. 16. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!