Mikortól használtatok előkét?
Még a pocakban van a baba, de nem tudom hogy előkét megvegyem-e most, vagy ráér hónapokkal később ?!
Ki mikortól használta? Hány db van/volt? (ez azért fontos, mert 3db mintás annyiba kerül, mint 10db sima fehér:)
4 hónapos, nemrég kezdtem el hozzátáplálni, most kerültek elő.
Meg is veheted, de nem muszáj!
Anyukám a böfinél is a nyakába akasztotta, de az én lányom akkorákat böfizett, hogy végül a fürdőlepedő vált be. A hozzátáplálás kezdetétől vettük elő az előkét, de semmit sem érnek. Inkább olyat vegyél, ami mosható, és hatalmas nagy. Mi az Auchanban vettük. 3 db van belőle, evés után áttörlöm, és a következő etetésnél lehet újra használni. A többit próbáltam, de csak a nyakát védte, és mindenhol máshol olyan lett. Ráadásul nagyon sok fogyott belőle, egy egész fióknyi volt belőle, mégis mindig a mosásban volt a legtöbb, és nem is nagyon tudtam őket szépre kimosni, hamar nagyon csúnyák lettek.
Aztán, amikor elkezdett egyedül enni, akkor egy ócska felnőtt pólót adtam a gyerekre, mert az leért a lába aljáig, és akkor abban lehet maszatolni. Mert egyébként még a feneke is kajás szokott lenni, arra nem jó az előke.
Na most se lettem akkor előrébb :)))
Igazából Angliában élek, és £3 az 5db mintás vagy a 10db fehér :)) ami kb 1000ft, szóval nem nagy összeg. Lehet hogy veszek, hátha bukós lesz.
(de ez az apránként 2-3-4 font hogy milyen gyorsan 1-200font tud lenni :S :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!