Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól használtatok előkét?

Mikortól használtatok előkét?

Figyelt kérdés

Még a pocakban van a baba, de nem tudom hogy előkét megvegyem-e most, vagy ráér hónapokkal később ?!

Ki mikortól használta? Hány db van/volt? (ez azért fontos, mert 3db mintás annyiba kerül, mint 10db sima fehér:)

2012. ápr. 13. 01:38
 1/8 anonim ***** válasza:

4 hónapos, nemrég kezdtem el hozzátáplálni, most kerültek elő.

Meg is veheted, de nem muszáj!

2012. ápr. 13. 05:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia én vettem előkét az árát nem tudom ,de még ráérsz venni. Olyan van ami minden napra szól és az olcsóbb a Tesco-ban Azóta a használom amióta nagyon folyik a nyála ez kb egy hónapja.Most volt 4 hónapos.nekem azt hiszem 15db van de van olyan nap,hogy 3-4 elmegy.Először büfihez úgyis pelenkát használsz.
2012. ápr. 13. 05:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is akkor kezdtem el használni, amikor 5hósan hozzá kezdtem táplálni. Egy praktikus tanács: olyat vegyél majd, ami patentos, a kötögetős szerintem macerás, én nem is használom őket. Kb 6 db van itthon. Az elején nagyon maszatolódik, de most másfél évesen szinte csak 2-3 van használatban.
2012. ápr. 13. 07:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi 4 hónaposan kezdtük le használni, hizzátáplálásnál. Ráér sz megvenni később, ha nincs rá keret, de a legjobb a sima fehér, aminek nejlon a háta, mert azt lehet fehérítőzni, a gyümölcs zöldség foltok többsége csak hipóval jön ki, és azért szerettem a nejlonos hátút, mert nem ázott át az előke, nem fogta meg a ruhát.
2012. ápr. 13. 07:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Én az első perctől fogva használtam előkét. Sokszor kifolyt a tej a babáim szájából, így nem a nyakukba meg a ruhájukra ment. 10-10db előkéjük volt.
2012. ápr. 13. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
4 hónaposnál előbb nem hinném, hogy elő fog kerülni a szekrényből az előke. És nálunk a sima előke nem is nagyon vált be, mert össze vissza kalimpál és maszatol a kislányom, viszont a hosszú ujjú előkéit imádom, így a ruhácskája egyáltalán nem lesz foltos (nem zavarna engem hogy mindent összeken csak ezek a bébiétel foltok nekem nagyon nem akarnak kijönni a ruhákból- aztán lehet hogy én vagyok ügyetlen folttisztításban).
2012. ápr. 13. 09:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Anyukám a böfinél is a nyakába akasztotta, de az én lányom akkorákat böfizett, hogy végül a fürdőlepedő vált be. A hozzátáplálás kezdetétől vettük elő az előkét, de semmit sem érnek. Inkább olyat vegyél, ami mosható, és hatalmas nagy. Mi az Auchanban vettük. 3 db van belőle, evés után áttörlöm, és a következő etetésnél lehet újra használni. A többit próbáltam, de csak a nyakát védte, és mindenhol máshol olyan lett. Ráadásul nagyon sok fogyott belőle, egy egész fióknyi volt belőle, mégis mindig a mosásban volt a legtöbb, és nem is nagyon tudtam őket szépre kimosni, hamar nagyon csúnyák lettek.

Aztán, amikor elkezdett egyedül enni, akkor egy ócska felnőtt pólót adtam a gyerekre, mert az leért a lába aljáig, és akkor abban lehet maszatolni. Mert egyébként még a feneke is kajás szokott lenni, arra nem jó az előke.

2012. ápr. 13. 10:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Na most se lettem akkor előrébb :)))

Igazából Angliában élek, és £3 az 5db mintás vagy a 10db fehér :)) ami kb 1000ft, szóval nem nagy összeg. Lehet hogy veszek, hátha bukós lesz.

(de ez az apránként 2-3-4 font hogy milyen gyorsan 1-200font tud lenni :S :)

2012. ápr. 14. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!