Amíg meg nem született a lányom határozott elképzelésem volt arról hogy csak új termékeket veszek neki.Most hogy megszületett ha ügyes vagy szinte új játékokat tudsz megvenni poton pénzért az új ára helyett.Most vettem pl egy mászó micimackót (FP) dobozostól 4400Ft-ért.Nem bántam meg.Ja és hogy 1 Ft-ért vettem vadi új ruhát!Miért ne.A fertőtlenítésnek annyi módja van.Tény rágókát csörgőt nem veszek.De habtapit most nézek ott.Ha megtehetném akkor mindenből újat vennék, de mivel nem tehetem...
Az hozzá tartozik hogy csak jó állapotút veszek meg.Szóval ha kopott törött hiányos akkor kizárva.
Én nagyon sok játékot vettem a teszveszen, és használat után nagyjából ugyanannyiért el is tudtam őket adni, bár van ami még meg van és talán sosem adom le, annyira tetszenek:). Mind márkás, hibátlan játékok, a bolti ár feléért. Nagyon alaposan elmostam, pl. a FP zsiráfos golyópályát a férjem apró darabokra szétszedte, elmostam, és újra összerakta. Olyan volt mintha új lett volna.
Vettem fa kirakót, járássegítőt, csomó zenélő plüss állatot. Ezekből kifejtettem a zeneegységet, kimostam és kész.
Miért ne lehetne venni?
Ha a bevásárló kocsi fogantyúját nyalogatja a babád, az ezerszer fertőzőbb.:(
Utolsó vagyok, én is szoktam ebay-ről vásárolni. Hogy mit érdemes egy 7 hónaposnak venni? Én az early learning center oldalon (angol) szoktam nézelődni, és onnan ami tetszik, megnézem, hogy van-e az angol ebay-en. Nekem onnan van lehetőségem időről-időre hazahozatni Magyarországra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!