Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennétek használt játékokat...

Vennétek használt játékokat aukciós oldalakon?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 12. 22:58
1 2
 11/20 kíváncsicska ***** válasza:
89%

Amíg meg nem született a lányom határozott elképzelésem volt arról hogy csak új termékeket veszek neki.Most hogy megszületett ha ügyes vagy szinte új játékokat tudsz megvenni poton pénzért az új ára helyett.Most vettem pl egy mászó micimackót (FP) dobozostól 4400Ft-ért.Nem bántam meg.Ja és hogy 1 Ft-ért vettem vadi új ruhát!Miért ne.A fertőtlenítésnek annyi módja van.Tény rágókát csörgőt nem veszek.De habtapit most nézek ott.Ha megtehetném akkor mindenből újat vennék, de mivel nem tehetem...

Az hozzá tartozik hogy csak jó állapotút veszek meg.Szóval ha kopott törött hiányos akkor kizárva.

2012. ápr. 12. 23:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Én pl. nedves törlővel letörölgettem, és kész.
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

Én nagyon sok játékot vettem a teszveszen, és használat után nagyjából ugyanannyiért el is tudtam őket adni, bár van ami még meg van és talán sosem adom le, annyira tetszenek:). Mind márkás, hibátlan játékok, a bolti ár feléért. Nagyon alaposan elmostam, pl. a FP zsiráfos golyópályát a férjem apró darabokra szétszedte, elmostam, és újra összerakta. Olyan volt mintha új lett volna.

Vettem fa kirakót, járássegítőt, csomó zenélő plüss állatot. Ezekből kifejtettem a zeneegységet, kimostam és kész.

Miért ne lehetne venni?

Ha a bevásárló kocsi fogantyúját nyalogatja a babád, az ezerszer fertőzőbb.:(

14/20 anonim ***** válasza:
én vettem fertőtlenítő kendőt, amit játékokra, cumira,stb lehet használni azzal tisztítom vagy domesztoszos vízzel vagy sima szappanos vízzel!
2012. ápr. 12. 23:17
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
haverom vesz...10-ből 2től ált át... és nem tud sok mindent csinálni mert dvd esetében könnyű védekezni h már nálad karcolódott meg
2012. ápr. 12. 23:21
 16/20 A kérdező kommentje:
köszi nektek! Utolsó, ebay-en vásárolnék, ott védik a vevőt. Már kétszer is kaptam vissza pénzt.:) Akkor bátran nézelődök. Ötleteket várnék, hogy egy 7 hónapos gyereknek milyen játékokat vegyek?
2012. ápr. 12. 23:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Persze! Mindenképp, a legtöbbször nincs értelme újat venni, hiszen nem tudják leamortizálni amíg kicsik. Én Amway-es L.O.C.-s vízben áztatom, megmosom szivaccsal, majd leöblítem. Remek tisztítószer.
2012. ápr. 13. 08:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen, vennék, vettem. Rágókát, fürdőjátékot is, azokat kifőztem mielőtt odaadtam a lányomnak. Semmi baja nem lett tőlük.
2012. ápr. 13. 09:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, én is szoktam ebay-ről vásárolni. Hogy mit érdemes egy 7 hónaposnak venni? Én az early learning center oldalon (angol) szoktam nézelődni, és onnan ami tetszik, megnézem, hogy van-e az angol ebay-en. Nekem onnan van lehetőségem időről-időre hazahozatni Magyarországra.

[link]

2012. ápr. 13. 09:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Szoktam venni, de azért óvatosan, mert szerintem sokszor pofátlanul sokat kérnek értük. Meg még rájön a postaköltség, és sokszor abból már újat is tudnék venni. Inkább bababörzére járok.
2012. ápr. 13. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!