Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Most akkor hogy is...

Anyukák! Most akkor hogy is van ez? Fürdéssel kapcsolatos kérdésem volna.

Figyelt kérdés

A barátnőm (szintén babás) azt mondja a babáknak 1 éves korig minden nap kell fürdeniük,legalábbis ő így csinálja.

A párom uncsi tesója (szintén babás) és a háziorvosunk szerint elég csak 2 naponta 1 éves korig.

Akkor most ki mond jót,vagy erről is megoszlik a vélemény?

Ti hogyan csináljátok?

2012. ápr. 12. 15:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%

ez a legnagyobb butaság hogy a napi rutin a fürdetéstöl alakul ki. tesóm gyereki minden nap fürödnek csak egyszer 8-kor egyszer 10-kor.

Lányom minden nap este 8kor ágyban van, pedig nem miden nap fürdetünk, csak kétnaponta. ha fürdés van 7:30-kor megyünk a kádba, ha cicamosdás (van egy kádra tehetö gyereklavor és abba engedünk vizet, mint annak idején nagyanyám csinálta)akkor 7:45-körül kezdjük, majd alvás.

2012. ápr. 12. 16:31
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Én minden nap fürdetem a gyerekeket születésük óta, de annyira szeretnek pancsizni, hogy ki se hagyhatnám, ráadásul le is nyugszanak, tudják, hogy utána alvás jön, nálunk jó ez így. De osztom a véleményt, hogy a bőrüknek nem feltétlenül tesz jót a gyakori fürdetés. Én ezt úgy oldom meg, hogy csakis és kizárólag kiváló minőségű, adalékmentes, foreveres készítményeket használok, így még soha nem volt baj a bőrükkel. Naponta valami bolti vacakkal fürdetni valóban kész merénylet a bőrük ellen.
2012. ápr. 12. 17:08
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Attól,hogy nem fetrengenek a sárban még izzadnak a kicsik is. Szerintem ez attól függ,ki mit hozott otthonról,elég szomorú szeirntem ha egy felnőtt ember hetente 3* fürdik,biztos van egy kellemetlen szaga az illetőnek,akkor is ha ő nem érzi.Főleg nyáron..

Lehet gyógyszertári fürdetővel fürdetni,és akkor nem árt a bőrének sem. Egyrészt higiénés szempontból ,másrészről 9 hónapig vízben volt,a legtöbb ygerek szeret pancsolni,ellazulnak,felfrissülnek.Milyen jó tisztán és frissen lefeküdni,szerintem nekik is komfortosabb..

2012. ápr. 12. 17:52
 14/17 alaszka ***** válasza:
Én is mindennap fürdetem a lányaimat. Nekem azért az fura, hogy napi többszöri kaki után, hányás, átnyálazott ruha után nem fürdeti meg valaki a gyereket. Azért az hogy törlőkendővel letöröljük, az nem helyettesíti a popsi megmosását. Én bekenem minden fürdéskor olajjal, így a bőre sem szárad ki.
2012. ápr. 12. 21:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Aki mindennap fürdet azt lepontozzák????
2012. ápr. 12. 23:40
 16/17 anonim ***** válasza:
úgy néz ki....
2012. ápr. 13. 15:07
 17/17 A kérdező kommentje:

Én mint kérdező köszönöm a válaszokat!

És nem pontozok le senkit! :)

2012. ápr. 13. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!