Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek miért ilyen egy...

Szerintetek miért ilyen egy anyuka?

Figyelt kérdés
Most lapozgatok itt a GYIK-en, és rátaláltam egy 62 kommentből álló témára! Biztos olvasod te is aki írtál neki :) Szóval látom hogy egy majdnem fél millás babakocsiról kéri a véleményeket..... Itt a GYIK-en ahol a hónap a mikor jön a családi kérdéssel kezdődik? Szerintetek is nagyzolásból tette ki ezt a kérdést az anyuka, vagy csak naiv?? Nekem amúgy tetszett a babkocsi csak én ilyenkor már nem megyek bele a témában :( De 400 ezerért akár aranyból is lenne sem kellene! A kis saját kocsim egy 20 éves corsa se került ennyibe, nem hogy egy babakocsi.....

2012. ápr. 11. 23:18
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ja, pedig én is imádom a lányom, de ő pont le kakilja miből kéredzkedik kifelé... :)
2012. ápr. 11. 23:19
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Nézd, mások vagyunk, más gondokkal. Ez ilyen egyszerű. :)
2012. ápr. 11. 23:22
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
mert ez a GYK, akárki akármit megkérdezhet, és jó nagy mákja van, hogy neki nem a családi a legfőbb gondja, szívesen lennék a helyében :)
2012. ápr. 11. 23:50
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem szimplán buta!

De tényleg.

Ahogy apukám mondaná: az okos nem kérkedik azzal,amilye van, az még le is tagadja!

2012. ápr. 12. 04:31
 5/20 anonim ***** válasza:
87%

Buta, vagy nagyzol, vagy mások lelkébe akar gázolni.

Én az olyat is bírom, amikor valaki megkérdezi, hogy hogyan jöttök ki a GYES-ből, vagy van-e félretett pénzed. Erre rendszeresen szoktak olyan válaszok jönni, hogy oh, nekünk nincs anyagi gondunk, mert apa nagyon jól keres.

Szerintem az ilyen is nagyon buta, és pofátlan, hiszen a kérdezőnek teljesen más gondjai vannak, mint neki, és nem kéne ezzel kérkedni.

Én konkrétan nem is vettem babakocsit, mert a sógornőmtől kaptam. A kiságyat is használtan vettük 10 e Ft-ért. A gyereknek valóban mindegy, hogy miben fekszik, feltéve, ha biztonságos. A szeretetet nem ezzel kell kifejezni.

2012. ápr. 12. 07:22
 6/20 anonim ***** válasza:
86%

Én így tettem volna fel a kérdést:"Ha a pénz nem számítan, te választanál ilyen babakocsit?"

vagy

"Valakinek van tapasztalata ezzel a típusú babakocsival?"

vagy.....

de az ő megfogalmazása valóban kérkedő. Szerintem szimplán buta, és letjjja ki mit gondol :)

2012. ápr. 12. 08:04
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
Sosem engedhetnék meg magamnak egy ilyen kocsit,mégsem háborodtam fel.Ha már itt névtelenül nem tehet fel,egy kérdést akkor hol????Ő megteheti,én nem!Ennyi,ettől még nem fogok a Dunának menni.Ne irigykedjetek!!!!
2012. ápr. 12. 08:22
 8/20 anonim ***** válasza:
72%
Én nem találom ezt a kérdést. Kíváncsiságból megnéztem volna. :)
2012. ápr. 12. 08:25
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szándékosan, indulatkeltésből tette fel valaki azt a kérdést. Valószínűleg jól szórakozik rajta és esze ágában sincs ilyen babakocsit venni. A kommentjeiből is látszik, hogy kamu. Hol helyesen ír, hol hibásan. Na meg egy normális ember csak azt írná, hogy az előző kocsi tönkrement és nem részletezné, hogy ugyan javítható lenne, de az neki degradáló. Indulatkeltés az egész.
2012. ápr. 12. 08:50
 10/20 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is ilyen babakocsim van,imádom.sokszor boltban odajönnek,hogy de jó babakocsi,nem is láttam még ilyet...(ilyenkor a víz lever,hogy nehogy megkérdezzék,h hol vettem és mennyiért)a lényeg,hogy ha meghallja valaki,hogy mennyi az biztos totál kinéz a helyről,úgyhogy inkább meg sem mondom,hogy mennyi volt,csak ha nagyon firtatják.
2012. ápr. 12. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!