Szerintetek miért ilyen egy anyuka?
Szerintem szimplán buta!
De tényleg.
Ahogy apukám mondaná: az okos nem kérkedik azzal,amilye van, az még le is tagadja!
Buta, vagy nagyzol, vagy mások lelkébe akar gázolni.
Én az olyat is bírom, amikor valaki megkérdezi, hogy hogyan jöttök ki a GYES-ből, vagy van-e félretett pénzed. Erre rendszeresen szoktak olyan válaszok jönni, hogy oh, nekünk nincs anyagi gondunk, mert apa nagyon jól keres.
Szerintem az ilyen is nagyon buta, és pofátlan, hiszen a kérdezőnek teljesen más gondjai vannak, mint neki, és nem kéne ezzel kérkedni.
Én konkrétan nem is vettem babakocsit, mert a sógornőmtől kaptam. A kiságyat is használtan vettük 10 e Ft-ért. A gyereknek valóban mindegy, hogy miben fekszik, feltéve, ha biztonságos. A szeretetet nem ezzel kell kifejezni.
Én így tettem volna fel a kérdést:"Ha a pénz nem számítan, te választanál ilyen babakocsit?"
vagy
"Valakinek van tapasztalata ezzel a típusú babakocsival?"
vagy.....
de az ő megfogalmazása valóban kérkedő. Szerintem szimplán buta, és letjjja ki mit gondol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!