Irén24 kérdése:
Hogyan viselték a szurit a babátok?
Figyelt kérdés
17.én vinnem kell a lányom a 15 hónapos szurira nem tudom hogy fogja víselni ,nálatok hogyan volt be lázasodod a kicsitek?2012. ápr. 11. 22:45
1/7 anonim válasza:
Az én kislányom csak 1x lázasodott be a 4 hós tetanusz oltásnál. Nálunk a hiszti miatt nehéz az oltásokat elviselni...nekem.
2/7 anonim válasza:
2 hétig totál padlóra vágta a lányomat. várj, midnjárt visszakeresem az akkori kérdésemet, leírtam oda mindent. nagyon rossz volt :(
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Mi tegnap voltunk, ma reggel óta pedig folyamatosan hőemelkedéses-lázas a fiam. Este 7-kor 38,8-nál kapott újra kúpot, aztán kicsit elnyújtottuk a fürdetést, hátha az is segít. Egyébként nyafog szegény, álmatag, de azért menne, pörögne, szóval kínlódik. Étvágya visszaesett, és fura kiütései vannak. Én nem is számítottam erre, mert eddig egyik oltásnál sem volt semmilyen reakciója egy kis aluszékonyságot leszámítva. Remélem, a te kislányodat nem viseli meg majd ennyire!
5/7 anonim válasza:
Nekem egyik kötelezőtől sem lázasodtak be a gyerekek, egyedül a Prevenaartól.
Mellesleg nagyon rosszul viselték, utána fél évig az orvos közelébe sem lehetett menni, mert messziről ordítottak.
6/7 anonim válasza:
Én az első három oltás előtt homeós bogyót adtam neki. Semmi baja nem volt, nem sírt, nem félt és nem is fájt neki, no láz, semmi! Erre gondoltam, hogy akkor következőleg kihagyom, mert 4000 Ft volt egy adag. Hát megbántam. Soha többé nem hagyom ki.
7/7 anonim válasza:
4. vagyok ismét. Az én kisfiam is kapott Prevenart, együtt a 15 hós oltással, szóval az ő tüneteit is biztosan az okozta. Már csak azért is gondolom, mert az MMR hatása majd csak pár nap múlva jelentkezik, ha lesz! Mindenesetre ma már nem volt láza, estére egészen a régi lett!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!