Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is van igy a gyermekével...

Bogyo110 kérdése:

Más is van igy a gyermekével mint mi?

Figyelt kérdés
Kislányom 14 hónapos nemrég indult el önállóan tulajdonképpen kb 4.-hós kora óta szenvedünk a babakocsi használattal ,már vettünk neki triciklit is na az se jött be neki igazán de igy hogyan induljak neki a városnak .Mert ugye egy darabig megy a lábán majd felkéretőzik hogy cipeljem majd le megint!Ti hogy oldjátok meg a napi dolgokat játszótér bevásárlás vagy egyáltalán egy sétát?
2012. ápr. 11. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Visszük a babakocsit, és ha nem akar menni, akkor beletesszük. Eleinte orditott, de csak ez a két választása volt: vagy megy, vagy ül a kocsiban.
2012. ápr. 11. 21:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát én is probáltam már ezt de akkor meg addig üvöltött mig haza nem értünk .És természetessen mindenki engem nézett az utcán!(mondjuk ez a legkevesebb)
2012. ápr. 11. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Babakocsit mindig utálta. Egy ideig szenvedtem vele, de aztán nem erőltettem.

Mióta járni tud, azóta sétál a saját lábán, szerencsére szeret menni, így sétál mellettem és kész.

Ha valami nehezebb dolgot kell elhoznom, akkor biciklivel megyek, ő meg gyerekülésben van. Mondjuk ez kevés alkalom, mert nagybevásárlásra autóval megyünk. Amúgy ha játszótér, séta bármi van, akkor megy a lábán. Ha elfárad megállunk, pihenünk, és ritkán felveszem őt.

2012. ápr. 11. 21:20
 4/6 fotucsok ***** válasza:
100%
beül a babakocsiba és kész. Nem fog sokáig üvölteni, ha elhatározod magad, érezni fogja. Tehát vagy sétál, vagy csücsül. :)
2012. ápr. 11. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:

szió, mi isígy voltunk, most 20 hós a lányom, és még mindig használjuk a babakocsit.

Arra jutottam, így utólag, hogy mikor elindult, azért nem tűrte a babakocsit, mert mennie kellett, tudod, mivel akkor tanult járni, és csak gyakorolt, gyakorolt, mint az eszelős, míg nem ment jól a járás. Ahogy ez bekövetkezett, abbahagyta a hisztit, és már maga kéri, hogy tegyem be, ha elfáradt. Tényleg igaza van az egyik hozzászólónak, hogy ha érzi rajtad az elhatározást, akkor abba fogja ezt hagyni. Magyarázd el neki, hogy muszáj neki beülni, bevásárolni, nem baj, ha úgy tűnik nem érti, csak érezze a törődést. :-)

Amúgy akármi van, elsőnek mindig a játszóra megyünk, hagyom mászni, majd tök retkes ruhában megyünk a közértbe, de legalább nyugton van...:-DDD

Kitartást! :-)

2012. ápr. 11. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Mei-tai?
2012. ápr. 12. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!