Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Járássegítővel mikor "indult...

Járássegítővel mikor "indult el" a babád?

Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hónapos, 1 hónapja mindenhol feláll, 2 hete bútorok mellett elég gyorsan lépked. Ma a játék tárolója mellett, ami gurulós rendesen ment, úgy hogy a tárolót tolta maga előtt. Érdemes lenne neki venni egy járás segítő játékot? Magától még nem áll fel.
2012. ápr. 11. 19:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Látom magasan kvalifikált olvasóinknál megint elindult a lepontozó hadművelet! Amit egyébként lesz..ok, mert mindenki úgy teszi tönkre a gyerekét, ahogy akarja..

Viszont a jogi alapelv itt is teljesül: a törvény (itt a megfelelő ismeretek) nem ismerete nem mentesít a következményektől.

2012. ápr. 12. 14:15
 12/19 anonim ***** válasza:
45%
második vagyok.nem keverem a bébikomppal.amit nem tud önállóan azt ne csinálja segédeszközzel.Arról nem beszéltek hogy amelyik baba ment a járássegítővel 8 hónaposan az kúszott-mászott?vagy csak elindult azzal a szarral,lehet lepontozni.
2012. ápr. 12. 14:52
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

"8,5 hónaposan szaladt a járássegítvel"

hol szalad volna még nélküle ennyi idősen

feleslegesen lett terhelve,nem kicsit.... a kompba legalább nem terheli magát "csak kimarad kúszás-mászás"...

2012. ápr. 12. 15:05
 14/19 anonim ***** válasza:
54%

igen, 8,5 hónaposan szaladt.

de nagy hülyeséget írtál, mert egyrészt írtam, hogy ritkán vettük elő, tehát nem volt terhelve, másrészt minden mozgatható bútorral ezt csinálta, széket tolt maga előtt, játék tárolót, bébitaxit, gurulós széket, sámlit és még sorolhatnám.

annyira bírom mikor okoskodnak a válaszolók... :)

2012. ápr. 12. 15:08
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor te se okoskodj kérlek! Maradjunk annyiban, hogy nem tesz jót semmilyen járássegítő. Ha nekünk nem hiszed el, akkor talán ortopéd szakorvosnak igen.. vagy még neki sem, de erre írtam, hogy mindenki úgy károsítja a gyerekét, ahogy akarja..
2012. ápr. 12. 15:11
 16/19 anonim ***** válasza:
38%

14. vagyok.

kedves 15. válaszoló, mi van???

bocs, de nem neked írtam, nem értem mit szólsz bele!

egyébként nagypapa ortopéd orvos úgyhogy ja, elhiheted, hogy ortopéd felügyeletével tettem tönkre a fiam heti 10 perc alatt :DDD

2012. ápr. 12. 15:56
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

gondolom a szekrény mellet nem szaladt...

az pont annyi terhelés ami neki való

oké ritkán terhelted feleslegesen,gratulálok

IQ betyár lehetsz és még Te osztasz más normálisan válaszolókat.

2012. ápr. 12. 16:10
 18/19 anonim ***** válasza:
A járássegítő nem káros, hogyha a gyerek magától kapaszkodik bele és kezdi el tolni. Ugyanolyan, mintha magától tolná maga előtt tolná a széket, a játéktárolót stb. Viszont úgy nyilván nem jó, hogyha a szülő felállítja az éppen csak állni tudó babát odaállítja a járássegítőhöz, és "kényszeríti" a járásra. Akkor káros. Amúgy nem.
2012. ápr. 12. 17:42
 19/19 anonim ***** válasza:

"egyébként nagypapa ortopéd orvos úgyhogy ja, elhiheted, hogy ortopéd felügyeletével tettem tönkre a fiam heti 10 perc alatt "

Nem a heti 10 perc fog neki ártani, ezt te is tudod. És meg is kérdezted nagypapi véleményét a járássegítőről?!

2012. ápr. 12. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!