Járássegítővel mikor "indult el" a babád?
Látom magasan kvalifikált olvasóinknál megint elindult a lepontozó hadművelet! Amit egyébként lesz..ok, mert mindenki úgy teszi tönkre a gyerekét, ahogy akarja..
Viszont a jogi alapelv itt is teljesül: a törvény (itt a megfelelő ismeretek) nem ismerete nem mentesít a következményektől.
"8,5 hónaposan szaladt a járássegítvel"
hol szalad volna még nélküle ennyi idősen
feleslegesen lett terhelve,nem kicsit.... a kompba legalább nem terheli magát "csak kimarad kúszás-mászás"...
igen, 8,5 hónaposan szaladt.
de nagy hülyeséget írtál, mert egyrészt írtam, hogy ritkán vettük elő, tehát nem volt terhelve, másrészt minden mozgatható bútorral ezt csinálta, széket tolt maga előtt, játék tárolót, bébitaxit, gurulós széket, sámlit és még sorolhatnám.
annyira bírom mikor okoskodnak a válaszolók... :)
14. vagyok.
kedves 15. válaszoló, mi van???
bocs, de nem neked írtam, nem értem mit szólsz bele!
egyébként nagypapa ortopéd orvos úgyhogy ja, elhiheted, hogy ortopéd felügyeletével tettem tönkre a fiam heti 10 perc alatt :DDD
gondolom a szekrény mellet nem szaladt...
az pont annyi terhelés ami neki való
oké ritkán terhelted feleslegesen,gratulálok
IQ betyár lehetsz és még Te osztasz más normálisan válaszolókat.
"egyébként nagypapa ortopéd orvos úgyhogy ja, elhiheted, hogy ortopéd felügyeletével tettem tönkre a fiam heti 10 perc alatt "
Nem a heti 10 perc fog neki ártani, ezt te is tudod. És meg is kérdezted nagypapi véleményét a járássegítőről?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!