Járássegítővel mikor "indult el" a babád?
Maguktól még sokára fog felállni, csak akkor, ha már stabilan tud járni (már ha arra gondolsz, hogy teljesen egyedül feláll, kapaszkodás nélkül).
Ha nincs mit tologatnia, akkor érdemes, de ha van elég játéktároló doboz meg hasonlók, akkor szerintem nem. :)
Az utolsó szerintem keveri a bébikomppal.
Nekünk volt járássegítőnk, eleinte csak a rajta lévő kis vacakokkal játszott. Az én fiam már hét hónaposan felállt, nyolc hónaposan lépegetett a bútorok mentén, és 11 hónaposan indult el, három nap alatt tökéletesen stabilan ment, szinte azonnal meg is tanult kapaszkodás nélkül felállni.
Nem szükségszerű a járássegítő, egy plusz jópofa játéka lehet a kisfiadnak. Az enyém imádja a mai napig is.
Nem káros a használata, hiszen emellett nincs semmilyen rendellenes mozgásra kényszerítve, csak akkor tudja használni, ha már magától is megy az adott mozgás. Legfeljebb egy plusz biztonságot ad neki.
Nekünk ilyen van:
Az én lányom a besz@ri óvatos kategória. :)
Stabilan állt már, lehajolt, felegyenesedett, guggolt, leült, kapaszkodás nélkül felállt, de az istennek sem akart elindulni, csak a bútorok mellett kapaszkodva, vagy ha a széket tolta maga előtt.
Aztán kivettem a babakocsiból és engedtem neki, had tolja. Na az nagyon bejött neki, tesóméktól kapott egy járássegítőt (mi csak toli-tolinak hívjuk), és azzal közlekedett a lakásban. 2 nap múlva szépen egyedül elindult. :)
Ennek már 2 hete, és azóta meg sem áll, csak ha alszik. :)
Nekünk nagyon bejött. :)
enyém 7 hónaposan állt fel, 8,5 hónaposan szaladt a járássegítvel így csak ritkán vettük el.
1 évesen már önállóan járt, 14 hónaposan állt csak fel kapaszkodás nélkül.
ajándékba kaptuk, venni nem vettem volna, felesleges :)
előző vagyok.
beragadt a Ő betűm :D
*ritkáén vettük ELŐ! :D nem el... :) ahhh
bébikompal egy lapon említhető
akkor járjon ha képes rá
ha ezzel halad gyakran olyan gyorsan teszi amit magától nem tudna,nem lesz biztos az önálló járás és nagyon megterheli a gerincét és a csontozatát is.
az a lényeg semmit nem szabad erőltetni , majd ha magától teszi alkalmas rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!