Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen bébiőrt ajánlotok?

Milyen bébiőrt ajánlotok?

Figyelt kérdés

olcsó kellene, de megbízható, tartós, nem gerjedős. Nem kell hogy kamerás legyen, csak hogy meghalljam ha kint sír a babám.

én ezt a kettőt láttam:

[link]

[link]

ezekről tapasztalatok?

köszi

2012. ápr. 11. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:

szia! nekünk IKEA-s van, nem gerjed és strapabíró.

Azt nem hallom rajta, ha nyöszörög (az előzőn hallottam, noname valami volt)csak ha hangosan sír. Igaz, nem is közvetlenül mellette van.

Én meg vagyok elégedve vele.

2012. ápr. 11. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk Angelcare van, bár nem ez a tipus (301R), hanem amihez légzésfigyelőt is lehet csatlakoztatni. Nagyon jó, ez sem gerjed, panelban lakunk ott is működik (az előző nem hozta át a hangokat...) Még a szuszogását is hallom ha a legérzékenyebbre állítom. Szeretjük :)
2012. ápr. 11. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk majdnem ilyen van (nem zenél):

[link]

Használtan vettem, így nem volt annyira borsos az ára. Már a mocorgásra bekapcsol, a gögicsélést, teljesen tisztán, gerjedés nélkül lehet hallani.

2012. ápr. 11. 15:12
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2012. ápr. 11. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ikeásat ne vegyél,mi visszaváltottuk,nem gerjedt egyáltalán. Avent a nyerő nálunk
2012. ápr. 12. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!