Milyen sátrat ajánlotok 1.5 éves babának, benti játékkuckónak? Esetleg alagúttal együtt?
Figyelt kérdés
Találtam már a neten egy párat, de csak megrendelőset. Így viszont látatlanban nem merem megrendelni. Kinek melyik vált be?2012. ápr. 10. 12:11
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat. Megnéztem és jónak tűnik. Meg vagytok vele elégedve?
2012. ápr. 10. 12:32
3/4 anonim válasza:
Nekünk alagutas sátor van két sátor és egy alagútból áll.Nagy helyet foglal,de az 1.5 éves babám imád benne bújkálni,mivel hogy nagy elég sok játék is belefér igy nincsen minden elől és még lépni is tudunk.:)
4/4 anonim válasza:
Első vagyok. A lányomat nem érdekli. :)
De a barátnőm kislánya 15 hónapos, ő egyszerűen imádja! Folyton bemászik, bevisz cuccokat, elbújik benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!