4 és fél honapos kislányom 6300 gramm, tápszeres. A védönö azt mondta, hogy csökentsem az étkezések számát. Mit szoltok hozzá?
Figyelt kérdés
Most ötször 180 gramm tápszert eszik, és egyszer egy fél üveg gyümölcsöt. Megiszik 2 dl gyümölcslét is. Azt mondta a védönö, hogy váltsak ki egy étkezést fözelékkel, egy étkezés gyümölcs, és háromszor kaphat tápszert. Nektek mennyit, és hányszor eszik ekkora babátok? Ki fogja birni ennyi étkezéssel? Most már végképp nem tudom, hogy mit csináljak. Hogy álljunk át a 4 óránkénti étkezésre, és hogy csökkentsem eggyel az étkezések számát?2009. jún. 18. 11:33
11/13 anonim válasza:
11:46-os vagyok. 3130gr és 49cm volt,2890gr-al hoztuk haza,nagyon picike volt :) Csak saccoltam a 6300gr-ot 3 hete volt 6040gr :)69cm :)
12/13 anonim válasza:
13:04-es vagyok. Elfelejtettem írni, hogy 2szer tuti evett ilyenkor még éjjel, úgyhogy nem állsz rosszul.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Adom neki tovább ugy ahogy igényli.
2009. jún. 18. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!