Őszintén! Ültettétek a babátokat még mielőtt magától felült volna? Etetőszék, babakocsi stb.
Figyelt kérdés
Főleg a későn felülő babákra lennék kíváncsi, mert ugye ha már 6 hónaposan felült, akkor nem türelmetlen az anyuka.2012. ápr. 10. 16:13
21/23 anonim válasza:
6 hónapos korától szálegyenesen ült ha felültettem,magától csak 10 hónaposan sikerült.Most addig ne ültettem volna fel??? :D
22/23 anonim válasza:
Sosem ültettem fel, amíg magától nem mutatott rá hajlamot.
Amikor próbálkozott, akkor tornáztattuk párommal.
Anyósomék és apámék módszeresen ültették az ölükbe.
Ha ezerszer, akkor egyszer sem mondtam nekik, hogy ne csinálják ... de lesz@rtak.
Itt is írtam ki egy kérdést, hogy miért nem figylenek rám a rokonok, ha valamit tiltok a gyerekkel kapcsolatban, de megkaptam azt, hogy egy önző, savanyú, semmirekellő nő vagyok, aki birtokolja a gyerekét..
Most tanult meg ülni magától. Ezt is úgy, hogy felállt és abból tanulta meg, hogyan kell ülni.
Most már ültetem.
Egyébként nekünk a hintáztatás sokat segített mostanság a testtartásán!
23/23 anonim válasza:
Nem tettem le a popójára,csak magától gyakorolt,majd 7 hónaposan lelült állásból.Félülésben volt az ölemben mikor vártunk a dokira,de inkább feküdt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!