Őszintén! Ültettétek a babátokat még mielőtt
magától felült volna? Etetőszék, babakocsi stb.
2 hónapos korától nem maradt meg fekve...nagyon hamar felhúzta magát ülésbe is haspréssel ..nem örültem de nem hagytam ordítani , 4 hónaposan már magától megült.Inkább üljön mint ordítson .
2012. ápr. 10. 17:12
lehet úgy is hozzáállni, hogy inkább üljön egy 2 hónapos mint hogy sírjon, de lehet úgy is, hogy inkább sírjon mint hogy 60 évesen meggörnyedve járjon.
ki így, ki úgy, én kivártam :)
sőt, játszottam vele, így nem üvöltött olyanért amit még nem tud :D
2012. ápr. 10. 17:27
13/23 A kérdező kommentje:
Az én lányom ha megfogom a kezét már nem is ülésbe akarja húzni magát, hanem állásba... Sietne, de közben meg lusta megtanulni a dolgokat :S
7 hós korától ült fel,hason fekvésből fel"görgette magát"vagy nem tudom hogy írjam.előtte is az etetőszékben ült,de nem teljesen 90 fokban,hanem picit döntve.és persze olyan is volt,hogy az ölemben nem fektettem,hanem ült,de nem sokáig.viszont ő hason nagyon jól el volt egész nap,meg se nyikkant,viszont,ha ordított volna,hogy ülhessen(mondjuk 5-6- hósan)biztso felültetem pár percre.
2012. ápr. 10. 17:42
Egyébként igaz az, hogy akkor lelassulnak egy kicsit, mert az lányom is azt csinálta hogy mikor felültettük (nem 2 hónaposan, hanem 6 is elmúlt!), onnantól meg se moccant, úgy játszott, és sírt, ha letettük hasra vagy hátra, mert ugye megszokta hogy az ölében a játék. Most "unta" meg az ülést, és ülésből már elvágyik máshová is, ezért ülésből lök magán egyet, kiterül, és úgy indul kúszni. Mászni még nem igazán tud, csak próbálkozik. És valóban későn kezdett el kúszni is, lehet hogy az ülés hatására. Tehát a kipárnázás az csak ideig-óráig volt hasznos. Egyébként ő is ha megfogtuk a kezét, akkor húzta magát fel ülésbe, vissza csak nem nyomkodhattuk...
2012. ápr. 10. 18:01
ettől nem lesz görnyedt nagyi
a felülős vagyok
születése óta tornázik 3 hónapos kora előtt úszni kezdtünk
erős és 4 hónapos kora után magától felül ,oldalról indítva
pedig az ültetés nem volt tanítva vagy húzódzkodva
egyszerűen csak szeretett ölben ülve lenni ...
nem tudod mindenhol játszatni ,ezt ámítás
kutya baja nem lesz ,erős
nem volt órákat ülve kényszerítve :)
6 hónapos kora óta kapaszkodva bárhol feláll
Gáncsoljam el?
2012. ápr. 10. 18:15
Igen utolsó, nyilván ki kell gáncsolni...pff.
Arra gondoltak a többiek, csak hogy világos legyen, hogy jobb, ha direktbe nem ülteted a gyereket amíg nem tud egyedül ülni. Amit magától csinál az ellen nem lehet és nem is kell tenni.
2012. ápr. 10. 18:18
11es voltam 12 es írt nekem erre válaszoltam
Te meg olvasatlanul ostobán beleszóltál
tájékozódj mielőtt kinyitod a szád ...
igen is azért szóltak meg amit már tud, 4 hónaposan megül...
2012. ápr. 10. 18:21
Ha nincs humorérzék, azon se. :)
2012. ápr. 10. 18:26
Nem. Hordozóban volt 5 hósan, amikor még nem tudott ülni, de mindig rossz érzésem volt hogy abban is félig ülő helyzetben van így igyekeztem keveset benne hagyni. Nem is nagyon szerette.
2012. ápr. 10. 19:04
Kapcsolódó kérdések: