Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki baba mellett unatkozik?!

Figyelt kérdés
8 hónapos a kislányom, egész nap meg se állok. Amikor ébren van, vele vagy a háztartással foglalkozom, amikor alszik, vasalok vagy főzök. Délután van egy hosszabb, másfél órás alvása, ilyenkor tudok netezni, kikapcsolódni. Van egy barátnőm, egy héttel idősebb a fia, ő folyton a neten lóg, unatkozik. Hogy lehet ez??
2012. ápr. 10. 15:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
10%
Olyan sokaktól olvasom - itt is és más fórumokon is - hogy gyerek mellett meg lehet bolondulni. Nos, én mondjuk tegnap elég sokat melóztam, mert nekiugrottam egy nagytakarításnak (31 hetes kismama vagyok, gondolom, a fészekrakó ösztön működik ilyenkor :DD), mondjuk a két nagyobbom nekem tegnap is nagyon partner volt, nem tudom, mit csinálok jól vagy rosszul, de tény, hogy annak ellenére, hogy mindig mindenkitől azt hallottam, majd jól elkényeztetem őket, mert hordoztam, igény szerint szoptattam, sose hagytam sírni stb. , mindkét gyerkőc igen önálló, remekül játszanak együtt és egyedül is, a kicsi (20hós) anélkül megy délután aludni, hogy szólna - ha elfárad, vagy játék közben elalszik, vagy bemászik az ágyába és ennyi. Így tegnap simán kivikszoltam a lakást pincétől-padlásig, ma délelőtt már lesz ovi a nagyobbomnak, a kicsivel még tervezek egy gyors vásárlást, meg feldobok valami ebédet, aztán délután ha jó az idő, húzunk is el itthonról. A férjem üzleti úton van, hétvégéig hármasban vagyunk, lesz tali a barátnőmmel és az ő gyerekeivel, lesz fagyizás, kimegyünk lovagolni, tervezek játszóterezést, stb. Meg is őrülnék, ha folyton csak házimunka lenne. Konkrétan mondjuk unatkozni nem szoktam, mert mindig találok valamit, ami jólesik - olvasok, filmet nézek, megyünk ide-oda a gyerekekkel, ha a férjem itthon van, akkor családilag, találkozom barátnőimmel, netezek, gitározgatok, stb. - de tényleg nem csak házimunkából áll az élet.
2012. ápr. 11. 07:01
 22/24 anonim ***** válasza:
Bocsi OFF,leszek,de én annyira bírlak GABKA a válaszaid alapján.Tök jó lenne egy ilyen barátnő...
2012. ápr. 11. 10:58
 23/24 anonim ***** válasza:
Kedves 22es válaszoló, köszi! :) Ha nem laksz túl messze, miért ne? :-)
2012. ápr. 11. 13:42
 24/24 Zsöff85 ***** válasza:
Minden gyerek más ezt kellene már végre felfogni… nem mindenkié megy el egyedül aludni, alszik 3 órát egy nap… illetve vannak sírós újszülöttek, akiknek nem evés-alvásból áll a napjuk. Imádom hogy aki szerencsés az veri a mellét, hogy mennyire faszán csinálja... Bár ilyen 1xű lenne!
2018. dec. 21. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!