Óvodás (5-6éves) gyereket szívesen látnál "vendégül" 8 hetes babád mellett?
Figyelt kérdés
Van esély arra hogy ha esetleg lappang benne valami vírus,akkor azt átadhatja?2012. ápr. 10. 10:49
11/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Nem igen jöttek az indokok, ezért azt gondolom, hogy valaki szórakozásból pontozgat itt le embereket! Ezt már sok kérdésnél észre vettem! De üzenem az unatkozó emberkéknek, hogy keressenek valami más oldalt, ahol szórakoznak, a GYK had maradjon meg egy normális helynek, ahol kérdéseket tehet fel, és válaszolhat meg az ember! Nem értem, nem lehet kiszűrni az olyan embereket, akik szórakozásból járnak fel az oldalra? Komolyan, a sok hülye ember miatt gondolkodom már azon is, hogy egyáltalán érdemes-e ezt az oldalt látogatni!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!