Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek a gyermeke Áprilisban...

Akinek a gyermeke Áprilisban lesz egy éves válaszolna néhány kérdésre? (csak szimpla kíváncsiság)

Figyelt kérdés

Gondoltam kiírok egy kérdést,hogy vannak-e olyan anyukák akiknek Áprilisban lesz 1 éves a babájuk.

Hogy telnek a hétköznapjaitok?

Leírnátok a babátok étkezését?

Miket tud már a babátok?

Van testvére,hogy jönnek ki?

Milyen a babád?(türelmes,lustább,barátságos stb)

Szoktatok kikapcsolódni kicsit a bab nélkül,egyedül vagy a párotokkal?

Előre kérek mindenkit,hogy ne legyen veszekedés,vagy egymás túlüberelése,mert nem az a kérdésem célja,csak gondoltam kicsit "beszélgethetnénk",sajnos a környezetemben nincs a babámmal egykorú baba,és kíváncsi vagyok a többi anyuka,hogy csinálja,és a többi baba milyen.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Ui: Biztosan nem pontozok le senkit!

2012. ápr. 9. 20:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Köszi:)

A Te Nagyfiadnak is Boldog Szülinapot:)

Miskolcon született a kislányom du. 17.08perckor.

2012. ápr. 10. 20:18
 22/25 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Előző, akkor szerintem mi már beszélgettünk a Te kérdésednél :-)

Az én fiam 13.13-kor született Budapesten.

Örülök, hogy itt is "találkoztunk", minden jót Nektek :-)

2012. ápr. 11. 13:56
 23/25 anonim ***** válasza:

Szia:)

Igen ,gyanús volt,hogy már "találkoztunk " itt valahol :)

De olyan jó....:)

Ölelés Nektek:)

2012. ápr. 11. 15:56
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia! Jóó kérdés, én is olvasgattam mit írtak mások. :)

A mi lányunk 22-én lesz 1 éves. :)

Fél7-7 körül kel, 100-150 ml tápszert eszik, aztán már mostanában próbálok neki adni reggelit, kis kenyér, felvágott, sajt. Elmajszolgatja, amíg én a konyhában amúgy is mosogatok, rendet teszek. 10 körül tízórai kis gyümi, túró-gyümivel, babapuding. 1 körül ebéd egyelőre még főzelék, de próbálom szoktatni a darabosabbhoz, bár még nem tetszik neki túlzottan. 2 foga van, azok is csak félig meddig kibújva. A mi ebédünk még nem igazán tetszik neki, kínáltam már, de még nem értékelte. :) 4-5 körül egy kis uzsi, gyümi, kis rágcsálni való, vagy tejpép. 7-fél8 fürdés, aztán egy nagyobb adag tápszer.

Az alvása sokszor össze-vissza, van amikor visszaalszik még délelőtt, van amikor csak a 10 órai után. Mostanában volt hogy háromszor is aludt, de úgy két hete pár napig csak egyszer, egyelőre kiszámíthatatlan. :) Inkább délután megyünk le nagyobb sétára, aztán estefelé még apával, hogy neki is legyen része benne, és úgy mi is tudunk beszélgetni.

Mozgásban ügyes, a doktornő sokszor dicséri, lassacskán jár. Rohanvást mászik, kapaszkodva jár, egy kezét fogva sokat menne velem, de nekem hamarabb leszakad a hátam, mint hogy ő elfárad. ^^ Rövid időre megáll egyedül, és próbált már 1-2 lépést tenni, de még mindig lehuppan inkább. Integet, szeret emberek között lenni, mosolygós, nyitott. Leginkább mindent lepakolni szeret a polcokról, és szétszórni a játékait a szobában. Baba, mama, ezeket mondogatja, és mostanság egyre akaratosabb, öltözésnél erősen ellenkezik és nenene ismételgetés is gyakori. :)

Tesó nincs, egyelőre nem is tervezünk, anyagi okokból sem, meg a lakás is pici, és imádom a kishölgyet, de egyelőre úgy érzem elég egy. ^^

Barátságos, sokszor mosolyog idegenekre is, türelme az nem nagyon van. Postára megyünk, vagy boltban sorban álláskor kell valami ami lefoglalja, adok általában neki egy kiflicsücsköt, úgy valamelyest el van, de 5-10 percnél többet nem tudok általában nyerni nála.

Havi 2-szer szoktunk elmenni felváltva moziba a férjemmel, szerintem e nélkül megzakkannék. :D És úgy havi egyszer barátok, 16 és 18 éves leányzó vigyáznak rá egy délutánt, olyankor el tudunk menni ketten.

2012. ápr. 13. 09:26
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Azt hiszem el lennének a picurkáink egymással :)
2012. ápr. 13. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!