"Hanyas" cipőt hord egy újszülött?
Figyelt kérdés
Némelyikbe azt írják, hogy hány hónapos gyereknek való, némelyiket pedig számozzák. Én szemre nem tudom eldönteni, szóval segítenétek? Melyik az újszülött-méret? Köszi.2012. ápr. 9. 16:26
1/7 millaa1 válasza:
szia, mérd le centivel. amugy pontosan nem tudom. 13? 14? 15?
2/7 A kérdező kommentje:
Még nem született meg, így nem tudom lemérni :) (max a 0-3 hós cipőket tudnám, de egyszerűbb megkérdezni). Gondolom, a tapasztaltabb anyukák tudják.
2012. ápr. 9. 16:35
3/7 Kerria válasza:
Nekem 4 hónapos a babám, most húsvétkor kapott kiscipőt (3-6 hó), de eddig egyszer sem volt rajta, mert nem is volt, de nem is kell. Mi csak zoknit adtunk rá, a rugi fölé. A 15-ös még kicsit nagy, de ez is babafüggő, ki tudja mekkora lábbal születik...
4/7 anonim válasza:
Talán 12-13-14...Nem is biztos, hogy van lentebbről számozás:)
MI is kaptunk egy zsák NEWBORN cipőt, soha nem volt rajta. Zokni a legjobb.
5/7 millaa1 válasza:
igazság szerint nem hinném hogy egy ujjszülötnek feltétlen "cipö" kell. inkább,talán....mamusz...vagy zokni cipö:)
6/7 anonim válasza:
az újszülöttek nem hordanak sehányas cipőt :D
legnagyobb átvágás, anyuka megveszi mert jajj de cuki meg feltétlenül kelhet, hisz tele a polc 0-9 hós cipőkkel aztán soha nem adod rá!
hisz a csecsemő ruhák mind lábfejesek, még az overál is :D
én azt tanácsolnám, hogy ne vedd meg, majd ha szükségét érzed mikor megszületett a babád, majd akkor vegyél :)
7/7 anonim válasza:
Az enyém 4 hónapos, de most kezdek el ráadni mamuszokat. Kis cipőnk is van, de a gyerek sem szereti, meg nekem is halál ráadni.
Eddig zokniztunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!