Mi a véleményetek az "utálatos bezzeganyukákról"?
Sziasztok! Nem hagy nyugodni egy dolog,és gondoltam felteszek itt egy kérdést,hátha másis volt már hasonló szituációban.
Szóval 1,5 éves a kisfiam. Minap egy hasonló korú kislánnyal játszott. Jól elvoltak. Bár az én kisfiamnak kell 10-20 perc mire feloldódik,de aztán boldogan játszott a másik gyerekkel. Kicsit tartózkodóbb, higgadtabb természetű. A játékait boldogan adja át más gyereknek. Ez számomra nem gond,büszke vagyok rá,hogy így reagál és nem tépi ki a játékot más gyerek kezéből.
Namármost a problémám itt kezdődött. A kislány kivett egy könyvet a kisfiam kezéből,amit ő nyugodtan tűrt és mással kezdett játszani. Erre a kislány anyukája közölte az én fiammal: "jaj, fiam, legyél már bátrabb, mi lesz veled,ha óvodába mész? Megesznek a többiek!" És ezt szó szerint idéztem most. Én azt sem tudtam,jól hallottam-e,hogy így beszélt az ÉN gyerekemmel...És egyébként sem sírt,vagy ilyesmi,nem bújt a szoknyám alá,vagy semmi...Nem értettem,mire föl mond ilyet az én fiamnak?Nagyon mérges lettem,de inkább lenyeltem a dolgot. Ma már bánom,hogy nem válaszoltam meg neki, hogy az én gyerekem nem harcolni megy az óvodába,hanem játszani. És ő ilyen nyugodt természet,nem hiszem,hogy ez baj lenne.
De mire föl mond egy másik anya ilyet az én gyerekemnek, és mit képzel magáról?
Ha nektek is van ilyen vagy hasonló tapasztaltotok más anyákkal kapcsolatban, kérlek írjátok le. Sokat segítenétek,mert azóta ezen rágódom,és nagyon bánt.
Nekem eszembe sem jutna más gyerekével így beszélni,vagy lebecsülni....Én nem vagyok ilyen...Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!