Akinek nem szereti a babája a vizet és a teát sem igazán, az mit ad a kicsinek inni?
21 hós a fiam és sajnos a kedves emberkéknek köszönhetően (aki vendégségben üditővel itassák mindig) nem akarja meginni a vizet. Nagyon szerettem volna ha ezt iszik csak, de nem igy lett. Tesómék ha leviszik magukhoz, vagy bárki más, mindig miért vizet? jobb az üditő. És hiába mondom hogy már nem akarja meginni a vizet, pont ezért. Fő az agyam ilyenkor.
Szóval mit ajánlotok? 100 %-os gyümölcslét, vagy megteszi bármilyen gyümölcslé? Kicsit ásványvizzel esetleg higitva?

az a rossmanos lé 750 ml, 499ft. Nekünk majdnem egy hétig elég, 1dl gyümölcsléhez 2,5 dl vizet teszek. Talán mostanra hajlandó a vizet meginni.
Én ha csak vizet adtam akkor nem ivott.
Még melegben sem egy korty és köpte ki, pedig nem azzal kezdtem h leveket igyon, vizet adtam mindig vagy anyatej amíg szopizott.
Én ellene vagyok a cukros italoknak nagyon, de így ki lehetett vezetni belőle h higítom

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!