Mennyire ártalmas a gyerekre ha egy picit, penészedik és vizesedik a szobája?
nem tudhatod, lehet semmi baja nem lesz, lehet akár asztmás, allergiás vagy tüdőbetegséget is kaphat :(
ki kell irtani a penészt, hosszútávon biztos, hogy ártalmas. szavóval fújd be, egy napig szellőztess és le van tudva!
hypo penész ölő.
Gyereknek rossz egy ilyen szoba
Az én babámnak nem penészes a szobája, de a lakásban volt máshol. Szinte minden más helyiségben. Egész télen beteg volt. Ahogy kigyógyult, újra beteg lett. Hiába takarítottam folyamatosan a penészt, folyton visszajött. A szavó nem elég! Én úgy csinálom, hogy domestosos vízzel lemosom a falat (lehet hypos is, de nekem ez van itthon mindig), aztán lefújom szavóval, aztán lekenem a falat a Héra penészesedést gátló szerével.
A szavót biztos ki is lehetne hagyni akár, de én biztosra megyek. :)
A Héra nagyon jó szer! Két kezelés után már nem jön vissza a penész. Van ahol egy után sem jött vissza.
A bútorokat nem szabad a falra tolni, szellőztess sokat, és lehetőség szerint ne a lakásba teregess.
Nem mondom, hogy tuti, hogy a kisfiam a penész miatt volt beteg folyton,de február vége óta kint teregetek és sokkal többet szellőztetek, a penész nem is jött vissza. Azóta nem volt beteg!
De a penész káros, akkor is ha csak kicsi van.
nem tesz jót az biztos
kérdezd meg a védőnőt, még a haja is ki fog hullani
Én is lefertőtlenítettem meg bekentem festékkel,de szerintem még az is közrejátszik hogy a fürdő meg a fürdő mellett ott a konyha.és ezért a pára meg minden oda megy.meg az a szoba külső fal és ezért hidegebb is mint a többi.
Akkor szerintetek érdemesebb lenne megcserélni a mi szobánkkal mert oda egész nap besüt a nap.de viszont félek hogy nyáron meg nagyon meleg lesz és ez miatt nem fog tudni aludni.mert ő nagyon szeret aludni hidegebb szobába mint melegebbe.meg ahol most ő lakik ott szerintem nyáron a leghűvösebb szoba lenne.
Meg ha bejön a meleg akkor is penészesedne a szoba????????
Rakd oda,tedd oda - mindegy...vagy mit nem értesz rajta???
Nyáron kevesebb az esély a penészesedésre,mert órákig nyitva lehetnek az ablakok.Télen nem,ezért gyakoribb a penész,mert nem tud kiszellőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!