Tényleg annyira ártalmas a bébikomp?
én bébikomp ellenes vagyok, de nálatok, már talán más mivel tud állni menni.
pár dolog miatt nem jó
- a lábújhegyezéses reflex (ami vele született és az elsö lépésekkor el kell tünnie, mint az ökölbe szorított kéznek) nem tünik el, és mikor biztosan megy is lábújhegyen megy, majd járhtasz vele ortopédushoz.
- egyensúly. gyógytornászom szerint volt olyan babája aki 1,5 évesen elöredült ha elengedték, amikor már azért egyhelyben megkellett volna állnia.
amit nem befolyásolhat, amit régen mondtak, hogy O lábu lesz a gyerek vagy ilyenek. annak vitami probléma, vagy más testi probléma az oka, azt a komp nem okozhatja. meg amúgy is a babák a járás kezdetekor O labuak majd 3 éve kor körül x lábuak, majd kb 6-8 évesen egyenesedik ki a láb.
ha tényleg 5-10 percet van benne, akkor szerintem nem gond. én eltenném olyan helyre ahol nem látja, és ha úgy érzed hogy na most (nem tudod lekötni vagy ilyesmi) akkor elöveszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!