Hasznos vagy ártalmas a bébikomp? Fejre állhatnak vele a babák?
Dehogy állnak fejre!!
Az én fiam karácsonyra kapott akkor volt 4 hónapos és azóta használja már hátrafelé tud menni és a komp álltal megtanult állni, már magába is áll kapaszkopva. Szerintem nagyon jó dolog, elvan benne és te is tudsz tenne venni és tanítja a babát ülni állni.
Éni s hallottam, hogy nem egészséges, ahogy a bébihordozó sem, de kérdem én, akkor miét gyártják és engedik forgalomba hozni, ha ártalmas?...
Nekünk van, a lányom 7 hós volt, mikor vettünk neki, mert a mamánál addig elvolt az ágyon, de mikor már forgolódott és mászott, nem bírt vele.
Gyönyörűen megatanult először hátra, majd oldalt és végül előre menni vele, most már mint a golyó úgy halad. És 2 hét alatt megtanult magától térdelni, térdelve táncolni és felállni. Most már bármibe kapaszkodva feláll.
A bébikompban is van, hogy le sem teszi a fenekét, úgy élvezi, hogy áll.
De ezt 8 hósan már meg is teheti. És ha elfáradt, akkor jelzni, és kivesszük, és lepihenhet.
Persze, hogy egy 4 hós babának nem egészséges, ezt aláírom, de szerintem egy már ülni tudó babának jó játék, segít neked is házimunkázni, a baba biztonságban van, de persze figyelni kell rá, hgy ha elfárad, megunja, vedd ki.
És nekünk sincs rajta semmi villogó, zenéló cucc, le van szedve. Csak 3 pörgettyű van rajta, de szinte nem is foglalkozik vele... (a tévé sokkal több ingert ad..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!