Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasznos vagy ártalmas a...

Hasznos vagy ártalmas a bébikomp? Fejre állhatnak vele a babák?

Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 11:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
az én kisfiam fejre állt vele vagy 3szor és egy olyan rossz mozgásformát vett fel vele amiről nehéz volt leszoktatni...pedig nem használta 5-6 alkalomnál többet,utána elraktuk és a nyáron születendő kistesónak már oda sem fogom adni. szerintem káros anélkül is megtanul felállni és járni a babád amikor a csontozata kész lesz rá
2009. márc. 4. 12:58
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

Sziasztok!

Az én kisfiam is fejreállt vele, akkor úgy megijedtem, hogy soha többet nem volt benne. Megtanult helyesen mászni, és ennek máig nagyon örülök. Szerintem sokkal fontosabb a mászás, mint a bébikomp. Igaz, hogy a sok mászás után egy kicsit később kezdett el járni, de nem maradt le semmiről. Érdekes következménye, hogy most 7 éves lesz, és a pszichológus szerint szellemi fejlettsége (elég jó az IQ-ja) éppen ehhez a sok mászáshoz vezethető vissza...

2009. márc. 4. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
A régi fajta kompunk volt. Az én kisfiam kb. 3× fejre állt vele 2 nap alatt, ahogy valami kicsi kis egyenetlenségre futott vele, ezután eltüntettük otthonról, így nem volt ideje rossz tartást felvenni.
2009. márc. 4. 14:28
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
2009. márc. 4. 14:29
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
Úgy látszik, vannak komppártiak, akik csak lepontozni tudnak....
2009. márc. 4. 19:18
 16/16 anonim ***** válasza:
67%
Az a komp amivel fejreáll a gyerek biztos annyi is volt. Szóval szar. De a jó kompokon már mindenféle játék van amivel el tud játszani és nem tud benne felborulni.
2009. márc. 5. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!