Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit szólnátok ebben az...

Ti mit szólnátok ebben az esetben? Jogosan vagyok mérges?

Figyelt kérdés

elso unoka a fiam, most ket eves. Volt karacsony, elhalmoztak jatekokal es edessegekkel. Utana volt a szulinapja, szinten. Egy komplett jatszotert kapott meg egy komplett edessegboltot. nyilvan csak egy egy darabot kapott a csokikbol, a tobbit mi ettuk meg vagy elraktuk. Megkertuk a csaladot, hogy ne vegyenek edesseget, inkabb banant, almat, aszalt szilvat, esetleg, max. egy pici csokinyuszit. Tudom, hogy husvet es unnep esz szseretik a fiam, de ez volt a kersunk. Ebed elott mar a teraszon volt 6!!!! darab csokinyul, olyan mertesek. Utana jon anyosom, hogy o odaadna az ajandekat. Mondtuk, hogy oke, de csak akkor, ha nincs benne csoki, mert most fogunk ebedelni. Volt benn e egy tarsas meg harom csokitojas. A fiam azonnal csokit akart enni temeszetesen. Az ebed feleig birtuk huzni, utana egy picit ehetett az egyikbol, a tobbit elvitte a cica. :-) ebed utan volt egy osszejovetel anyosomnal, ebed a felnotteknek. Apa vitte a fiam, mert en a kicsivel itthon maradtam. Egy orat voltak ott, majd hazaallitottak negy iszonyat nagysagu csomaggal, mind csokival volt tomve. Kapott meg ket plusst is, mindegy, hogy a padlas tele van veluk, de nem baj, kedvesek, majd egyszer jok lesznek. De mondja meg valaki, hogy ertelmes, okos, felnott emberk miert csinaljak ezt? Megint kapott egy halom csokit, de ugy kepzeld el, hogy egy polt a konyhaszekrenyben

tele lett most. Miert nem lehetett betartani, amit kertunk es hasznos dolgot venni? Miert nem lett volna eleg egy, max. Ketto pici csoki?

2012. ápr. 8. 18:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az én családom ugyanez. Már ezerszer megtiltottam, hogy cukrot vegyenek, ennek ellenére anyósom minden héten dugja neki. És az még jobban bosszant, hogy megtanította neki: "Csak anya ne lássa!"
2012. ápr. 8. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sem tudsz túl sok mindent csinálni....anyósoméknak is hiába mondom mire lenne szükség, egy csomó pénzt költenek tök értelmetlen játékra(teszem hozzá általában a mi kiszemelt játékunk mindig olcsóbb)....

és a rosszabb, hogy dédiék is annyi sok fölösleges dolgot vesznek és úgy sajnálom, mert alig van pénzük, azt se bánnám, ha semmit se vennének, hanem megtartanák a pénzüket.Ma pl 1,5 éves fiam egy plüss pokémonos kulcstartot kapott....aranyos volt nagyi, mert még tőlem kérdezte, hogy milyen állat lehet...szinte biztos vagyok benne, hogy rásózták a piacon...:(

2012. ápr. 8. 21:45
 13/14 anonim ***** válasza:
"Örülök", hogy nem vagyok egyedül. Ma anyukám rettentő ajándékáradatát szenvedtem végig (fiamat egyáltalán nem érdekelte), holnap megyünk anyóshoz, aki folytatja a sort. És én is csak feleslegesen koptatom a számat...
2012. ápr. 8. 21:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk általában húsvét előtt fogynak el a csoki mikulások. Ez már csak így van. Beteszem a hűtőbe, szépen beosztom, jól jön ínséges időkben, és finomabb a csokipuding is tőle!:)
2012. ápr. 8. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!