Tündérkém, Cicuka, Bebe, Bebuska, Bebolino, Peppino, Trepi (apa találmánya), a legújabb az Egyfogú ;) Réka a becsületes neve.
2012. ápr. 6. 14:41
12/22 anonim válasza:
Tyű, mindig másképp... :-))
Nyuszikám, kicsim, sprünci (és ennek mindenféle lüke változata... :D )
Ezenkívül édesem, életem, babucim, bébikém, bubukám, picúrkám, picim, törpikém, szivem stb. :-)
2012. ápr. 6. 14:44
13/22 anonim válasza:
Sok volt neki, mára kevés maradt.
Leginkább Bucikám, mert míg kisebb volt, folyton beverte mindenhova a buciját.
Csibe becenevet kapta még, apósom hívja így, rajta maradt, én hívtam Macisajtnak, így olvadt össze a csibemacisajt, ami lerövidült Macira.
Anyósom hívta régebben "kispolák"-nak, mert Lengyelországban fogant.
Nevéből adódóan pedig Dodó (Dominik).
2012. ápr. 6. 15:04
14/22 anonim válasza:
picúr,pincúrbogár,manóka :)
2012. ápr. 6. 15:16
15/22 anonim válasza:
Nem én adtam neki hanem a kórházban amikor megszületett az egyik csecsemős nővér.Mancimici.....egyszer tolta ki fürdés után este.és az összes baba üvöltött kivéve az enyém.Na akkor mondta hogy itt a legjobb Mancimici...egyébként Alexandra.....de többnyire Mancika:-)))
Em,Emmus,Mimi(ezt nagyon gyakran :)),Mimka,Csillag,Tündérkém,Pöszke,Cicám
Dániel fiamat:
Dani,Danómanó,Danca,Manó,Bogaram
Ilyesmik.. de biztos van még :)
2012. ápr. 6. 16:52
18/22 anonim válasza:
Mikor a kisfiammal várandós voltam, az ultrahangon a szonográfus hölgy mutatta, hogy mi hol micsoda, és megjegyezte, hogy milyen kis pufók az arca, mint egy hörcsög.:) Na nekem nem tetszett a hörcsög, helyette Pocoknak hívtuk. Még most is megvan a becézések közt.:) Pocok, KisPocok, Pocokmanó, Manóci, Laca Manó.
2012. ápr. 6. 18:11
19/22 anonim válasza:
Pupák,Pupi,Búbóó,Hunciéla-Konszuéla vagy csak simán Huncika :D am meg Fruzsina a neve :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!