Milyen beceneveket adtál babádnak, hogyan szólítod ha nem a keresztnevén?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 13:59
2/22 anonim válasza:
Nem én adtam neki,hanem a mama -> csurdinetti :D Nem tudom mi ez, meg hogy jött,én nem ismerem, biztos az ő kora beli valami lehetett. De ebből maradt a Csurdi ,így szoktuk becézni a kislányunkat :) Mellesleg Eleonórának hívják,és ehhez biztos nincs semmi köze :)
3/22 anonim válasza:
Húsos, macika, Maca lány (imádja!), Bogaram, Dinnye - Dinnyécske, Limbó - Lió (Liának hívják).
4/22 anonim válasza:
töki és punás:DD jó csak vicc volt...:)))
kicsim, nyuszómuszó, életke, nyuszifül, ill. a nevéből adódóan: Dagioli, Ovilér:)
5/22 anonim válasza:
Manó, Csöpp, Maszat, Pöttöm Panna, Pötty, Pucu-ne kérdezd, hogy ragadt rá, de valahogy megis. :)
7/22 anonim válasza:
Kislányom: Szuszi, Cuncimókus, Zsemlepofi, Villám kisasszony (ez a nevéből ered)
Kisfiam: szintén Szuszi és Kukac, mert sajtkukac van a fenekében
8/22 anonim válasza:
Manó, nyuszifül, mókuska, tőpilla,krumplijancsi
leginkább ezek
9/22 anonim válasza:
ma 14:06
pucu az férfi nemi szervet jelent
10/22 anonim válasza:
Hát, régebben többfélét használtunk, mára már leredukálódott. Így: Somocska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!