Gyakorlott Vaterás anyukák vannak itt?
Figyelt kérdés
Lenne pár kérdésem mert eléggé átvertek sajnos.2012. ápr. 6. 13:13
11/15 anonim válasza:
Semmit nem tudsz csinálni. Anyukámat 7ezerrel verték át és a vatera annyit tett, hogy letiltotta az eladót. Én 3000ft felett csak személyes átvétellel vásárolok pl legutóbb egy 50 e ft-os babakocsit vettem de ha nem lett volna jó szó nélkül eljövök az tuti.
12/15 A kérdező kommentje:
Már kaptam is választ a Vaterától de semmi konkrétat nem írnak csak annyit, hogy jelentsem fel.Most visszakérdeztem, hogy kitiltják e?
2012. ápr. 6. 13:50
13/15 anonim válasza:
Ez de durva!
Nagyon sajnállak :((
Jelentsd fel, nincs már pénzbeli korlátozás hozzá!
Ettől megijednek általában!
Szurkolok és írd meg a nevét!
Köszi.
14/15 A kérdező kommentje:
Mi alapján tilt ki a vatera valakit mert azt írják, hogy ez sajnos nem ok!!!Akkor mi az ok????????????
2012. ápr. 6. 14:14
15/15 anonim válasza:
Ok az, ami ŐKET károsítja meg...:( Pl nem fizeti ki az eladó a jutalékot, akkor felfüggesztik. Biztos van más OK is, én ennyit hallottam.
Tényleg ne vásárolj olyan eladótól, akinek nem megbízható az értékelése! Vásárolj pl tőle inkább: bdemese. :)
Én a helyedben ahhoz ragaszkodnék, hogy az eladó utalja vissza a vételárat, és visszakapja a "csodás" termékét! Ha ebbe belemenne, akkor még jön a vita, hogy ki fizesse a vissza postázás költségét, stb. De ha már itt tartanál, az jó lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!