Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyakorlott vaterás anyukák....

Gyakorlott vaterás anyukák. Lehetne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

tudom hogy le van irva minden,de nagyon hosszú,nincs anyi időm,meg igazából nem mindent értek,igy egyszerűbb megkérdeznem.

-Szóval ha én eladok valamit,akkor fizetnem kell utána?

-ezeket hogy kell fizetni,nekem kell utalgatni,vagy levonják a számlámról,nekem nincs teendőm?

-meg amikor reg.-ni kell,valami 100ft-ot ir hogy be kell fizetni.Na most azt is nekem kell elutalni,vagy hogy?Mert többe kerül az hogy elutalom,mint amennyit(100ft)utalni kell.

-bonyolult ez a vaterázás?Mert nekem nagyon annak tűnik:S Pedig muszáj lenne,mert rengeteg gyerek cuccok vannak,meg más is.

-Nem büntethetnek meg?Pl ha valamit rosszul csinálok,vagy elfelejtek utalni vagy nem tudom,mert nincs mindennap időm ott ülni xidőt.Vagy értesitenek mikor mit csináljak?

-lehet egyszerre több dolgot is feltenni eladni?Hirtelen ennyi jutott eszembe,megköszönném ha tudnátok segiteni:)

2011. márc. 14. 08:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

1. Igen fizetsz utána de az attól függ hogy milyen összegbe adtad el a terméket,példa az enyém h 15000 Ft értékbe adtam el azután 900 Ft-ot fizetek. De pár száz Ft-nál ilyen 20-30 Ft-ot.

2. Ha te adsz el neked utalnak a megadott számlára,ha te vásárolsz elkéred a számlaszámot és a vételárat elutalod a postaköltséggel együtt.

3. Hát sajnos ezzel jár... Utalnod kell mindenképp a 100 Ft-ot először.

4. Nem bonyolult,csak bele kell jönni. Ha írhatok neked privi levelet,szívesen segítek bármilyen kérdésed legyen a vaterával kapcsolatosan.

5. Ha veszel valamit,és nem tudod az adott időn belül elutalni,jó ha értesíted az eladót,hogy csak pár nap vagy a köv héten tudsz utalni,a többséggel meg lehet egyezni. Ha a számlát küldi a vatera meg van határozva,hogy mennyi időn belül kell befizetni,jobb nem lekésni róla,mert inaktívvá tesznek.

6. Persze,lehet több dolgot. De célszerűbb csomagba felrakni,jobban elviszik.

Kérdezz bátran:)

2011. márc. 14. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

-igen,fizetni kell utána,de nem sokat

-regisztrációkor megadott email címre küldenek mindenféle értesítőket,köztük a számlát is,nem fogsz lemaradni semmiről

-el kell utalni a 100 ft-ot,így ellenőrzik a számládat,ahonnan majd bonyolítod a fizetést stb.

-nem bonyolult,csak elsőre tűnik annak

-több dolgot is feltölthetsz

-vannak bizonyos dolgok,amikért megbüntethetnek(azt hiszem kitiltással,attól függ,mit csinálsz),ezt a rész azért olvasd el

-segítség pont alatt,mindent meg lehet találni,én sem egyszerre olvastam el,hanem mindig azt,ami érdekelt

-azért egy aukció indítása előtt szánj rá egy kis időt és olvasd el,amik arra vonatkoznak

Sok sikert!

2011. márc. 14. 08:57
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm,aranyosak vagytok:)Majd lehet "igénybe veszem a privit",és irok majd,de nem most,majd pár nap mulva,mert csak akkor reg.-ok,mert most minden összejött....persze csak ha nem gond tényleg.

Ezt az utalósdit arra értettem,hogy amit a vaterának kell utalni,mint pl ezt a 100ft-ot,meg amit levonnak az eladott dolgaim után,azokra értettem,hogy azokat nekem kell minden egyes dolog után utalni,vagy ők automatikusan levonják az én számlámról,és nem kell ezzel bajlódnom?

-Meg valami számlát olvastam.Azt is kell adnom annak aki megveszi?Azt honnan szedjek?

-meg valamelyik nap irtam ide egy kérdést,hogy csak azt a számlaszámot adhatom meg aki reg.-ál,vagy nem kötelező ugyannak lennie a reg.-ónak és a számlatulajdonosnak.Irtak hogy lehet más a számlatulajdonos,nekik is úgy van hogy a férje van reg.-va,és az ő számlaszáma van megadva.Na nekem is igy kéne,vagyis igy szeretném,csak mi nem vagyunk házasok,tehát nem egy a nevünk,igy is lehet,nem tudjátok?

2011. márc. 14. 10:40
 4/5 anonim ***** válasza:

A számlaszám tulajdonos és a regisztráló sztem lehet más,már én is több ilyen helyre utaltam. Az eladott termék után nem minden alkalommal,kell elutalnod a jutalékot,hanem ha összegyűlik egy nagyobb összeg(azt hiszem 300 Ft-felett) kiszámlázzák neked,amiről kapsz egy email értesítőt!

Első voltam :)

2011. márc. 14. 10:59
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)Akkor megpróbálkozok majd igy reg.-ni.
2011. márc. 14. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!