Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gyakorlott teszveszes/vaterás...

Gyakorlott teszveszes/vaterás anyukák, lehetne egy gyors kérdésem?

Figyelt kérdés
most regisztráltam,és még nem igazán tudom mi hogy van,sok mindent nem értek még,de egy kérdésem lenne.Eladni szeretnék csak,és nézegettem hogy mit kell kitölteni az eladáshoz,és van olyan hogy szállitási-fizetési mód.Rengeteg féle van ugye.Ha én azt szeretném,hogy előre utálás után adjam fel a terméket,és ajánlva,akkor az ajánlott levélként előre utalás utánon kivül kell még bejelölnöm valamit?Mi a különbség eközött meg a standard postai csomagként előre utalás után között?
2011. ápr. 6. 22:20
1 2
 1/15 anonim válasza:
A standard postai csomag 2 kiló felett szokás, amúgy 2 kiló alatt elmegy ajánlott levélként is ami olcsóbb.
2011. ápr. 6. 22:25
 2/15 anonim válasza:

Szia :)

szóval ugye levélként is feladhatsz csomagot ha a súlyban benne van.

elég ha bejelölöd levélként előre utalás után. odaírod az összeget. azért tüntesd fel hogy csak sacc a posta, pontos adat csomagolás után.

ha nagyobb terjedelmű a csomag akkor lehet választani hogy standard csomag legyen vagy egyéni.

húhh, érthető voltam :)

2011. ápr. 6. 22:27
 3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm.2kg alatt vannak amiket eladok.És ha ajánlott levélként adom fel,azt mibe kell csomagolni?Most mértem le az egyiket amit el szeretnék adni,435g csomagolás nélkül,az kb mennyibe kerül becsomagolva?Csakhogy mit irjak ki,mennyi a posta költség?
2011. ápr. 6. 22:28
 4/15 anonim válasza:

Szia!

Ha most regisztráltál, elvileg még nem tudsz azonnal eladni, mert a bankszámlaszámod ellenőrzése képpen először utalnod kell 100 Ft-ot (amit aztán jóváírnak az első jutalékodból)

Ha akarsz, bejelölhetsz mást is, de nem muszáj sőt! Ha bármilyen postai szállítást beírsz, egyenként le kell mérned minden tételt és beírni a postaköltségét. (ami amúgy több db vásárlása esetén változik, és nem is összeadódva.. :s)

Az ajánlott levél 2000 g-os határig van, több súlyhatárral, és ezeknek megfelelő postai díjakkal. A standard postai csomag 2-20 kg, ennek egységesen 1050 Ft most a díja.

2011. ápr. 6. 22:28
 5/15 anonim válasza:

én vagy dobozba teszem vagy vettem csomagolópapírt (azt a natúr barnásat).

viszont ha törékeny akkor inkább csomagold nagy dobozba és tömd tele újságpapírral, mert szokás hogy olykor dobálják a postán a csomagokat!

2011. ápr. 6. 22:30
 6/15 anonim ***** válasza:

A postai díjszabást itt meg tudod nézni:

[link]

Csomagolás: pl. nejlon zacskó, és becsomagolod az egészet háztartási csomagoló papírba.

Én gyűjtögetem a tejpépes dobozokat, abba is jól lehet csomagolni.

Maga a csomagolás nem egy nagy súly, de bele kell kalkulálni az árba.

Vagy írd az aukcióba azt, hogy a zárás után pontosítod a postaköltséget.

2011. ápr. 6. 22:31
 7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm.Akkor úgy irom,hogy most lettem teljes jogú felhasználó:)És csak most tudtam megnézni,hogyan kell kitölteni,vagyis miket kell kitölteni az eladáshoz.1050ft akármit adok fel 2kg alatt,vagy a standard-ként feladva annyi?
2011. ápr. 6. 22:31
 8/15 A kérdező kommentje:
csak gyerekruhákat szeretnék eladni.
2011. ápr. 6. 22:32
 9/15 anonim válasza:

én ezt használom:

[link]

én tettem már bele nagy borítékba is ruhát, persze zacsiba téve.

2011. ápr. 6. 22:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha az adott ruha csomagolva 500g alatt van, akkor 580Ft, ha több grammra, akkor ajánlottan 810Ft
2011. ápr. 6. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!