Gyakorlott teszveszes/vaterás anyukák, lehetne egy gyors kérdésem?
Szia :)
szóval ugye levélként is feladhatsz csomagot ha a súlyban benne van.
elég ha bejelölöd levélként előre utalás után. odaírod az összeget. azért tüntesd fel hogy csak sacc a posta, pontos adat csomagolás után.
ha nagyobb terjedelmű a csomag akkor lehet választani hogy standard csomag legyen vagy egyéni.
húhh, érthető voltam :)
Szia!
Ha most regisztráltál, elvileg még nem tudsz azonnal eladni, mert a bankszámlaszámod ellenőrzése képpen először utalnod kell 100 Ft-ot (amit aztán jóváírnak az első jutalékodból)
Ha akarsz, bejelölhetsz mást is, de nem muszáj sőt! Ha bármilyen postai szállítást beírsz, egyenként le kell mérned minden tételt és beírni a postaköltségét. (ami amúgy több db vásárlása esetén változik, és nem is összeadódva.. :s)
Az ajánlott levél 2000 g-os határig van, több súlyhatárral, és ezeknek megfelelő postai díjakkal. A standard postai csomag 2-20 kg, ennek egységesen 1050 Ft most a díja.
én vagy dobozba teszem vagy vettem csomagolópapírt (azt a natúr barnásat).
viszont ha törékeny akkor inkább csomagold nagy dobozba és tömd tele újságpapírral, mert szokás hogy olykor dobálják a postán a csomagokat!
A postai díjszabást itt meg tudod nézni:
Csomagolás: pl. nejlon zacskó, és becsomagolod az egészet háztartási csomagoló papírba.
Én gyűjtögetem a tejpépes dobozokat, abba is jól lehet csomagolni.
Maga a csomagolás nem egy nagy súly, de bele kell kalkulálni az árba.
Vagy írd az aukcióba azt, hogy a zárás után pontosítod a postaköltséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!