Gyakorlott teszveszes/vaterás anyukák, lehetne egy gyors kérdésem?
Figyelt kérdés
most regisztráltam,és még nem igazán tudom mi hogy van,sok mindent nem értek még,de egy kérdésem lenne.Eladni szeretnék csak,és nézegettem hogy mit kell kitölteni az eladáshoz,és van olyan hogy szállitási-fizetési mód.Rengeteg féle van ugye.Ha én azt szeretném,hogy előre utálás után adjam fel a terméket,és ajánlva,akkor az ajánlott levélként előre utalás utánon kivül kell még bejelölnöm valamit?Mi a különbség eközött meg a standard postai csomagként előre utalás után között?2011. ápr. 6. 22:20
11/15 A kérdező kommentje:
435g,igen,megnéztem én is,580ft,de ez is ajánlottan annyi?és csomagolás nélkül.810ft az hogy jött ki?Mert azt jelöltem be abba a kalkulátorba,hogy ajánlott,és 500g alatt,igy lett az 580ft.
2011. ápr. 6. 22:42
12/15 A kérdező kommentje:
ja értem,ha 500g-nál több,akkor 810ft:)
2011. ápr. 6. 22:42
13/15 A kérdező kommentje:
mi az a szállitási sablon?
2011. ápr. 6. 23:02
14/15 anonim válasza:
A szállítási sablon lényege, hogy egyszer beleírod, hol lehet átvenni személyesen, vagy hogy pénz beérkeztével 3 nap után postázol. Ha sablonként mented, akkor nem kell külön minden termékednél ezt leírni, hanem csak bejelölöd a sablont, és automatikusan teszi az adatokat.
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. ápr. 7. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!