GYED kompenzáció kérésemet elutasították. Nem tudom, hogy töltöttem-e ki az igénylést? Részletek lent.
mi van? :)
bocs, de ez már túl bonyolult nekem :D
ha az adóbevallásban kérted, akkor azt 2011re kérted. most 2012 van! majd 1 év múlva vallod be ezt az évet!
mióta vagy gyeden? mennyi idős a babád? és mennyi a gyeded?
szerintem nem ez a probléma, hívd fel a munkahelyedet.
Fejből én nem is tudtam, hogy kértem-e vagy sem, ők mondták meg. Igen, itt a havi bontásra kíváncsiak, ha nem kérted havonta, akkor jól ikszeltél.
Az igénylőlapon az szerepel, hogy kérted-e az adójóváírást a 2011. évre, és ez arra is vonatkozik, ha 2011-ben havonta megkaptad, és arra is, hogy ha az adóbevallásban igényelted vissza egy összegben.
Tehát igen, rosszul töltötted ki az adatlapot.
6. vagyok, még annyi, hogy a kitöltési útmutatóban ez le is van írva, hogy mindkét verzióra vonatkozik az igen, nem csak arra, ha havonta kérted.
A korább válaszoló(k), akik azt írták, hogy csak akkor kellett igent x-elni, ha havonta kérted, sajnos tévednek, elvégre ha logikusan belegondolsz, így is, úgy is igénybe vetted, az teljesen mindegy, hogy egyben fizetik ki neked, vagy havonta, ugyanazt az összeget megkapod. Ugyanígy eltehetted volna havonta egy malacperselybe az adójóváírás összegét, ha havi bontásban kéred, és januárban pedig feltöröd a perselyt, és megvan egy összegben a pénz.
Igen sajnos ez áll benne
" A nyilatkozat késedelmes leadása, téves, vagy hiányos kitöltése miatt ki nem utalt jövedelempótlék összegétől elesem, azt visszamenőleg érvényesíteni nem áll módomban. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!