Tudom,hogy már nagyon unalmas,de azért megkérdezném,hátha tudtok valami okosat mondani.Kislányom 16 hónapos.GYED-et kapok ami minden hónapban 98 ezer ft.-volt.Februárban 83 ezer ft-ot kaptam.Nem igazán értem,mert itt mindenki 8 ezer forintokról beszél,amit kompenzálnak.Én miért kaptam 16 ezer ft-al kevesebbet?A munkahelyemen beteg a 2 ügyintéző,ezért még beszélni sem tudtam velük,sőt még nyomtatványt sem kaptam.Valaki esetleg tud valami okosat mondani?Mostantól akkor mennyi GYED-re számíthatok?Ebben a hónapban még nem kaptam meg,majd csak pénteken.
Én nem vagyok nagy szaki a témában, de pl én késve adtam be a kompenzáció kérelmet, két nappal ezelőtt. Így a januári és a februári bérem is még kevesebb. A februárit most kaptam meg, éppen ma. A következő Gyed utalásnál, azaz áprilisban fogom megkapni a január+február havi (tehát kéthavi) kompenzációt. Nem lehet, hogy hasonló a helyzeted, és valamiért két havi 8 ezres mínusz jelentkezik most nálad?
2012. márc. 2. 15:58
2/6 anonim válasza:
Hát ha nyomtatványt sem kaptál még, akkor miért is várod a kompenzációt??? Egyébként ebben a hónapban mindenki kevesebbet fog kapni, mert a február rövidebb hónap volt, így a GYED is kevesebb. Ezt valaki már írta itt a gyakorin. Egyébként, ha 98 ezer volt eddig a Gyed-ed, akkor lehet Te nem is vagy jogosult a kompenzációra, mert olyan sávba esel. Ez csak egy tipp, mert ugye azoknak lett kevesebb a GYED ettől az évtől , akik ha jól emlékszem 160ezer forintos fizetés alá estek. Akinek magasabb volt azoknak nem lett kevesebb.
2012. márc. 3. 10:55
3/6 A kérdező kommentje:
Én nem várom a kompenzációt mivel tisztában vagyok vele,hogy még meg sem igényeltem.A kérdésem az volt,hogy valaki tudja-e,hogy miért kaptam 16 ezer forinttal kevesebbet!?
2012. márc. 3. 13:17
4/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Na én tiszta hülye vagyok!!!!! Különben sem az e havi volt a kevesebb. Szóval igy még kuszább, mert ha most kaptál volna kevesebbet, akkor lehetne, hogy rövidebb a hónap. Bár akkor sem ekkora összeggel. Januárban 98ezret kaptál?
2012. márc. 3. 16:56
5/6 A kérdező kommentje:
Igen,februárban pedig 83 ezret.Lehet,hogy 2 havit vontak le,mert januárban elfelejtették?Totál kusza az ügy:)Remélem hétfőn elérem a munkahelyemen az ügyintézőket és majd felvilágosítanak!!!!
2012. márc. 3. 22:16
6/6 anonim válasza:
Szerintem akkor egyértelmű: ha januárban ugyanannyit kaptál, mint tavaly, akkor most vontak le kettőt egyszerre sajnos. Első voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!