Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen kengurud van? Ajánlanád...

Milyen kengurud van? Ajánlanád nekem vagy innkább lebeszélnél róla? Miért?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 14:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Mei tai-ból már van csatolós is, ha a kötözéssel van gondod. Nekem is fura volt először, de nagyon egyszerű megkötni egyébként. De ha kengurut szeretnél, vegyél azt. Csak sajnos rövid ideig tudod majd használni, a súly miatt.
2012. ápr. 5. 16:03
 12/30 anonim ***** válasza:
59%
Manduca hordozót ajánlanék. Ez is csatos, olyan, mint a kenguru, csak sokkal jobban kiképzett, a gyermek csípője M tartásban van, mint a kendőben. 20kg-ig tudod benne elől-hátul hordani. Az ára viszont borsos. Olyan kengurut semmiképpen ne vegyél, amiben lóg a gyerek lába, mert nagyon nem tesz jót az izületeinek!
2012. ápr. 5. 16:53
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
manduca, beco, ezek csatos hordozók, elől hordozni benne 7 kilóig ajánlott utána háton. Beco előnye, h rendkívül könnyű benne a babát hátra tenni, nekünk ilyen van, csúcs.
2012. ápr. 5. 17:23
 14/30 anonim ***** válasza:
71%

akkor csatos meitait vegyél

kenguru a világ legrosszabb találmánya

2012. ápr. 5. 19:08
 15/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Lebeszélttek a kengururól!

Megnézem a többit amit ajánlottatok.

Igaz, csatos mei tai-t nem találtam a neten sehol.

Köszi még 1x!

2012. ápr. 5. 19:49
 16/30 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Én is azért vettem kengurut, hogy a tesóért elmegyünk az oviba, és nekünk is kb 15 perc sétára van az ovi. Egyszer mentünk úgy, hogy az akkor 4 hónaposom kenguruban vittem, de soha többet!!! Azt hittem meghalok mire hazaértünk, és nagyon nehezen tudtam a nagyot öltöztetni. Viszont a kenguru olyankor nagyon jó volt, amikor pl orvoshoz vittem a picit tömegközlekedéssel.

2012. ápr. 5. 20:52
 17/30 anonim ***** válasza:
43%
Az oviba pedig úgy jártunk, hogy a babahordozót belepréseltem a babakocsiba (nem kompatibilisek egymással), az oviba kikaptam és bevittem magammal, letettem a földre és elnézelődött addig, amíg a naggyal elkészültünk.
2012. ápr. 5. 20:54
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

nekünk van kengurunk és hordozókendőnk is. A kengurut csak arra a célra tartottuk, hogy ha valamiért gyorsan kell felvenni a babát rövid időre, vagy éppen apa viszi pl. a vasútállomásra, ez 10 perc kb.

De kényelmesebb és jobb hosszú távon a kendő, legalábbis úgy látom, könnyebb is benne a baba, többféleképpen megköthető.

Ennek ellenére nem adtuk el a kengurut, apa nem tudja a kendőt megkötni, végszükség esetén jól jön.

Egyébként mi úgy sétálunk, hogy a hátamra kötöm a kicsit, és megyünk a naggyal világgá:) A kenguru nem tudom mennyire lenne kényelmes háton...Nálunk pl. 2 éves a nagy, ő sétálni szeretne mindenképpen, a kicsi meg 7 hónapos és 8,5 kg (így hason már nem szívesen hordoznám... :))

De ha választani kell, inkább a kendő, mint kenguru, neked is, babának is jobb :)

2012. ápr. 6. 06:23
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

[link]

SSC-nek hívják vagy csatos hordozónak, így keress rá

2012. ápr. 6. 07:39
 20/30 anonim ***** válasza:
43%

Nekünk is Chicco go kengurunk van. Eddig bevált, bár még elég pici a babám, csak 6 hetes. Teljesen kényelmes, és a baba is jól érzi magát, nagyokat szoktunk sétálni. Ebben kifelé és befele is lehet hordozni a babát, szerintem sokáig ki tudjuk majd használni. Ha meg már kényelmetlen lesz a baba súlya miatt, akkor majd veszünk valami kendő féleséget, majd meglátjuk.

Szóval az, hogy ajánlanám-e, az attól fűgg, hogy mekkora a baba. Pici babával szerintem ideális, legalábbis az a fajta amit mi használunk.

2012. ápr. 6. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!