Milyen kengurud van? Ajánlanád nekem vagy innkább lebeszélnél róla? Miért?
akkor csatos meitait vegyél
kenguru a világ legrosszabb találmánya
Köszönöm szépen.
Lebeszélttek a kengururól!
Megnézem a többit amit ajánlottatok.
Igaz, csatos mei tai-t nem találtam a neten sehol.
Köszi még 1x!
Szia!
Én is azért vettem kengurut, hogy a tesóért elmegyünk az oviba, és nekünk is kb 15 perc sétára van az ovi. Egyszer mentünk úgy, hogy az akkor 4 hónaposom kenguruban vittem, de soha többet!!! Azt hittem meghalok mire hazaértünk, és nagyon nehezen tudtam a nagyot öltöztetni. Viszont a kenguru olyankor nagyon jó volt, amikor pl orvoshoz vittem a picit tömegközlekedéssel.
Szia,
nekünk van kengurunk és hordozókendőnk is. A kengurut csak arra a célra tartottuk, hogy ha valamiért gyorsan kell felvenni a babát rövid időre, vagy éppen apa viszi pl. a vasútállomásra, ez 10 perc kb.
De kényelmesebb és jobb hosszú távon a kendő, legalábbis úgy látom, könnyebb is benne a baba, többféleképpen megköthető.
Ennek ellenére nem adtuk el a kengurut, apa nem tudja a kendőt megkötni, végszükség esetén jól jön.
Egyébként mi úgy sétálunk, hogy a hátamra kötöm a kicsit, és megyünk a naggyal világgá:) A kenguru nem tudom mennyire lenne kényelmes háton...Nálunk pl. 2 éves a nagy, ő sétálni szeretne mindenképpen, a kicsi meg 7 hónapos és 8,5 kg (így hason már nem szívesen hordoznám... :))
De ha választani kell, inkább a kendő, mint kenguru, neked is, babának is jobb :)
Nekünk is Chicco go kengurunk van. Eddig bevált, bár még elég pici a babám, csak 6 hetes. Teljesen kényelmes, és a baba is jól érzi magát, nagyokat szoktunk sétálni. Ebben kifelé és befele is lehet hordozni a babát, szerintem sokáig ki tudjuk majd használni. Ha meg már kényelmetlen lesz a baba súlya miatt, akkor majd veszünk valami kendő féleséget, majd meglátjuk.
Szóval az, hogy ajánlanám-e, az attól fűgg, hogy mekkora a baba. Pici babával szerintem ideális, legalábbis az a fajta amit mi használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!