Milyen kengurud van? Ajánlanád nekem vagy innkább lebeszélnél róla? Miért?
nekünk chicco go van nekem addig kellett míg nem lehett csak úgy földre tenni a gyereket. pl pincébe lemenni, vagy boltba átmenni pont jó volt.
most jön a tesó, nála is csak ilyenkor kell, vagy pl ha lányommal tornázni megyünk majd.
Nekünk is chicco go van :-)
Még nem használtuk, május végére várom a picit :-)
De szerintem jó dolog, persze amíg nem olyan nehéz a baba, hogy megterhelné a hátad a cipelés.
32 hkm
Nekem egy Brevim van, 9 kg-ig. Csak elöl hordható benne a baba, úgy viszont nagyon nehéz. Amúgy a maga nemében nagyon jó kis eszköz. De! Vettem egy mei tai-t, a hátamra is köthetem benne. Teljesen más érzés, ha elöl van, akkor sem fáj a derekam, jobban eloszlik a súly. A gyereknek és a hordozó személynek is jobb, mert alkalmazkodik a testhez, a kengurunál meg fordítva van.
Tehát én is inkább lebeszélnélek, de csak akkor, ha van kedved a mei taihoz (kendőt azért nem írom, mert az meg nekem nem jött be). Ha nincs, akkor nem beszéllek le, mert a kenguruban mégis könnyebb, mint karban.
Nekünk ez a fajta van [link]
Nagyon szerettem...volna...
augusztus végi a fiam, így mire bele mertem tenni addigra bejöttek a hidegek és bundazsákban/overállban sajnos nem ment a dolog... Kb 2-3 alkalommal használtuk csak, de imádtam. Így most arra vár, hogy valakinek megtetszen.
Mindenképpen kengurut szeretnék.
Csak annyi időre kell,amíg alemgyek a kisfiammal a nagylányomért az óvodába. Ez 15 perc oda 15 perc vissza gyalogosan.
Napi fél óra séta miatt határozottan meitait vennék, nem kengurut. Meg fogsz szakadni a kenguruban, hidd el nekem.
Volt kengurum is, meitaim is, szóval van tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!