Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bevallalnatok az egyedul allo...

Bevallalnatok az egyedul allo anya szerepet, ha parotok heti parszor csavarogna -csak nappal-? Hetvegen csak baratok, hetkozben is 2szer

Figyelt kérdés
ne irjatok,hogy beszeljem meg vele,mert mar 2 eve probalom
2012. ápr. 5. 13:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%

meséld már el lécci h egyébkéánt h vagytok meg jól?

mert nem segit,nem torődik veletek,csavarog,lekezelő,azt mondja inkább lelép de nem változik,akkor mi az egyébként?

jó az ágyban? sok a pénze? mert emberi értékeket én nem igazán tudok felsorolni neki,max ezeket.mondjuk ezzel is mehet egy darabig a dolog,de csak addig amig ő meg nem unja h piszkálod-hozzáteszem joggal-vagy te nem találsz egy pasit aki tényleg szeret

2012. ápr. 5. 15:04
 12/28 anonim ***** válasza:
Az én férjem is hasonló. Azért csak hasonló, mert ha itthon van, akkor ő fürdeti a kicsit. Ha itthon van. De sokszor van dolga, folyton menne. Én ilyennek fogadtam el, és bár olykor elegem van, és betelik a pohár, mégis vele vagyunk, mert szeretem. Én igazi otthonülős fajta vagyok. Anno amikor együtt jártunk, akkor együtt csavarogtunk, nem volt egy este, amit otthon töltöttünk volna, akkor fősulis voltam, és nekem is tetszett az állandó pörgés. De az alaptermészetem nem ilyen. Pár évvel az esküvő után kezdtem el azon gondolkodni, miért is hittem azt, hogy ha majd nem tudok vele menni, akkor ő is otthonülős típusú emberré változik.:) Na de rengeteg hibám van nekem is, és ő elfogad ilyennek. Azt mondja, várja már, hogy kicsit nagyobb legyen a pirinyónk, és néha elmehessünk együtt is ide-oda. Most nincs kire bízni még, de nem is baj, egyelőre jó így. Szóval: szeretném, ha olyan ember lenne, aki otthon van, és csak velünk szeret lenni, de az sem lenne jó, ha itt ülne és a meccset nézné minden este.:) Nehéz dolgok ezek. A kérdés az, hogy te szereted-e más tulajdonságaiért, és merre billen a mérleg nyelve. Én 38 évesen azt tanultam meg, hogy nem, nincs tökéletes ember, nincs tökéletes kapcsolat. Egy kapcsolatért mindig tenni kell, és nem az a megoldás legtöbbször, hogy szállunk virágról virágra, minta méhek.:) Persze ha boldogtalan vagy, és a párod hűtlen, az más, akkor valóban nincs értelme semmilyen kompromisszumnak még a gyerek kedvéért sem!
2012. ápr. 5. 15:45
 13/28 A kérdező kommentje:
a megvagyunkot ugy ertettem,hogy csak emiatt veszekszunk,mason nem.
2012. ápr. 5. 15:55
 14/28 anonim ***** válasza:
Igen az szép és jó hogy "csak" emiatt veszekszetek, de a gyereknek egy olyan cslád kell legyen az akár csak egy anyából és babából álló család akitől nem a veszekedést hallaj a civakodást a napközbeni kimaradás miatt. szeret kell a gyereknek és nem azt hallgatnia hogy ti most épp veszekedtek azon hogy hol voltál megint stb. valószínű ahogy az egyik kedves válaszol írta vagy a szex miatt vagy vele vagy a pénz miatt és egyik sem jó te is megérdemled hogy szeressen valaki, és elöbb utóbb meg fogod találni ne tétovázz tovább ennek nincs értelme véleményem szerint
2012. ápr. 5. 16:01
 15/28 A kérdező kommentje:
azt mondja,ha nem szeretne,akkor elhagyna
2012. ápr. 5. 16:06
 16/28 A kérdező kommentje:
nem merek soha valtani,nem a sex miatt,az tuti:)3perc heti 1x ha-ha
2012. ápr. 5. 16:08
 17/28 anonim ***** válasza:
Ezek szerint dependens vagy, társfüggő. A kérdésre a válasz: nekem nem kellene ilyen férfi!
2012. ápr. 5. 16:51
 18/28 anonim ***** válasza:
En azzal nem ertek egyet, hogy a kerdezo tudta, hogy a parja ilyen akkor miert vallata. Egy gyerek szuletese utan nagyon is meg kell valtozni mindket felnek. Gyokeres valtozas az egesz eletukben egyik naprol a masikra es ehez alkalmazkodni kell, barmennyire is kemeny. Ha az ember ezt nem teszi meg a gyerekeert akkor kiert?? Onzoseg azt hinni, hogy ugyan ugy lehet folytatni az eletet es csavarogni mint elotte. A baratokrol nem kell lemondani csak a sorrendet kicsit atertekelni. En ugy erzem a kerdezonek ez a gondja. Ha ennyire sokat csavarog meg tavolt van akkor szerintem mar eleg jol begyakoroltad az egyedulallo anya szerepet.
2012. ápr. 5. 17:49
 19/28 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretne, elhagyna? Na azért mégis csak van, aki várja otthon, aki kitakarít, mos rá...szóval elég kényelmes ez így neki, még ha magára főz is, nem? Egyébként pedig a szeretet nem csupán egy érzelem, mert ha csak annyi, akkor azzal nem sokra megyünk. A szeretet cselekvés, tenni a másikért, vele lenni, és a szándék, hogy a másikat boldoggá tegyem, na az kell egy kapcsolatba...ő ezen igyekszik veled kapcsolatban?...
2012. ápr. 5. 18:10
 20/28 anonim ***** válasza:
Most jól körül járjuk neked a kérdést, lassan a létező összes szempont górcső alá kerül...de dönteni csak te tudsz. Ha nem döntesz, az is egyfajta döntés, vagy a döntés elodázása.
2012. ápr. 5. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!