Másfél éves gyermeketek miket tud? Hogy zajlik egy napotok?
Nekem a lányom egy hét múlva tölti a 17 hónapot, de ugyanazokat ő is megcsinálja (egy hónapja is megcsinálta), mint a 16 hós kislány! Szerintem nincs benne semmi különös, kirívó! Persze, van, aki korábban, van aki később csinál dolgokat, de hamar utolérik egymást!
Az én lányom is simán bemászik az ágyába aludni, kidobja a szemetet, zuhanyozásnál fürdetőt kér és mossa magát,próbál fogat mosni, nagyon sok testrészt megmutat (pl.hónalj, talp is), sok mondókát mutogat (bár járunk ringatóra, ott tanulta), könyveket lapoz, állathangokat utánoz(bagoly, kutya,tigris, boci,oroszlán, kígyó, kacsa, cica,majom), segít begyújtani, autózik, hintalovazik, formabedobózik, fakirakózik és nagyon ügyesen.Odahoz dolgokat, amit kérek. Kéri a laptopot a szekrényből, hogy nézzünk mesét. Megmutatja, hogy mi anyáé, apáé. És még sorolhatnám!!!
De nem beszél, csak pár szava van (anya,apa, saját neve, mama,nem, gyere,ott,oda), nem jelzi, ha tele a pelus, inkább elsunnyogja... nem eszik egyedül kanállal, csak kézzel hajlandó.
Szóval én megvédeném az anyukát! Nem gondolom, hogy jogosan lett lepontozva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!