Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen melegbe fürdetitek...

Milyen melegbe fürdetitek babátokat?

Figyelt kérdés
Nálunk lejjebb vették a panelbe a fűtést, így csak 18-20 fok van fürdetéshez. Elég ez neki?
2012. ápr. 4. 19:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19-20 fok van a lakásban, nem fűtök fel én sem melegebbre. 13 hós a lányom, de nem fázik, és még nem is fázott meg. Negyed órát pancsol, de közben folyamatosan locsolom a hátát, élvezi. A vize is jó meleg.
2012. ápr. 4. 20:48
 12/18 anonim ***** válasza:
18-20 fok van a házban,15 percet szokott pancsolni,közben locsolom a hátát,bár ő mellig érő vízben fürdik.Sose volt még beteg,miért lett volna...
2012. ápr. 4. 21:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Jól lepontoztatok, pedig semmi okotok nem lett volna, orvossal is konzultáltam erről, a babát csak erősíti, hogy nem csinálok szaunát a fürdés idejére. Magunknak sem fűtöttünk be soha, gyerekként nekünk sem tették meg, és alig voltunk betegek.
2012. ápr. 4. 21:37
 14/18 kíváncsicska ***** válasza:
Attól függ mit szokott meg a baba.Ha megszokta a 23-24 fokot akkor igen hideg.De ha nem volt melegebb 21 foknál szerintem nem lesz gond.Hozzá kell szokni.
2012. ápr. 5. 00:19
 15/18 anonim ***** válasza:
A kérdező feltett egy kérdést, hogy ki milyen melegbe fürdeti a babáját. Most komolyan, miért pontoztátok le azokat, akik nem szaunában fürdetik a gyereküket???? Mindenki úgy csinálja, ahogyan ŐŐŐŐŐ jónak látja. Nem hiszem, hogy attól rosszabban csinál valamit, vagy rosszabb ember!! Kezdek utálni feljönni erre az oldalra, mert itt csupa szuper anya van, akik 3 éves korukig szoptatják a gyereküket (mert csak az jó, aki szoptat), együtt alszanak velük (más mindenki szívtelen anya), nem kezdik meg 4 hónaposan a hozzátáplálást (mert ők nem mérgezik a gyereküket), nem vesznek használt autósülést (mert az tuti törött), nem kötik be az anyósülésre soha a hordozót, mert azzal megölnék a gyereküket), nem adnak magukra (mert azzal a gyerektől vesznek el valamit),stb stb.... Azért olyan jó dolog, hogy itt ennyi szuper anya van!!! :)
2012. ápr. 5. 10:33
 16/18 anonim ***** válasza:

én is le lettem pontozva,mert lemertem írni,hogy az szerintem hideg.

én magamból indulok ki,hogy én is fázok 18-19 fokba (pedig nem vagyok nagy meleghez szokva)-és ezért sem tudnám megtenni hogy a lányaimat hidegbe fürdessem.

2012. ápr. 5. 12:21
 17/18 anonim ***** válasza:
van akinek nincs más választása...
2012. ápr. 5. 12:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Azt azért én nem fogadom el hogy nincs választás, mert igenis van és kell hogy legyen alternatíva a gyerek érdekében. Ha a 2-3 ezer ftos ventilátor is drága és kölcsönkérni se tud, akkor lehet előtte begözölni, fürdeni, vagy ha az is pazarlás akkor melegíteni edénybe vizet, szerintem kell hogy legyen választás, csak gondolkodni kell egy kicsit. Nyilván azért írt anyuka, hogy érdeklődjön mások hogy csinálják. Én írtam már korábban, de azt kihagytam hogy bizony az is fontos, hogy mit szokott meg a pici, mert ha születésétől kezdve ennyiben fürdött akkor, nincs igazán min aggódni, ő ezt szokta meg. engem mindig túl öltöztettek gyerekkoromban, azóta is fázós vagyok, nyáron is képes vagyok hosszúujjuban lenni. Moszkvai mínuszokban pedig kint altatják a gyereket a levegőn, és semmi bajuk.
2012. ápr. 5. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!