Milyen melegbe fürdetitek babátokat?
megfázni nem fog, de ha van módod, fűtsd fel a fürdőt.
én olyan 22-23 fokra szoktam a 2,5 évesemnek még :)
igazából 5 percre kapcsolom csak be a hősugárzót, de az még magamnak is kell :)
az nagyon hideg!!! bár nem írtad mekkora a babád,de az én 3évesemet sem merném 23 foknál hidegebbe fürdetni.
én ruhába is fázok 18 fokba,ha csak üldögélek-el sem akarom képzelni,hogy a milyen lehet fürdeni ilyen hidegbe
Nálunk egész télen 19-20 fok volt, a babám novemberi, az első hónapokat így töltötte, egyszer sem fázott meg, pedig fürdetéshez nem melegítettünk külön. Ne aggódj, szerintem nem lesz baja, legfeljebb erősödik.
Most inkább azon aggódom, hogy jönnek a melegek, és más babák még vastagon betakarva vannak séta közben, az enyém sikít, ha takarót teszek rá, mert neki ez már túl meleg :/
èn híve vagyok hogy 18-20 fok a legideálisabb alvásra, így a nyálka hártya nem szarad ki, és könnyebb a légzés, jobb az alvás.
DE fürdéshez bizony nagyon meleg kell. minimum 23 fok legyen ha nagyon pici akkor még melegebb, mert utálni fog fürödni. Mi hösugárzóval kb 5 perc alatt felfütünk ez egy egyszerü kis ventillátor.
Napközben sem rossz ha van 21 fok körül, de fürdéshez mindenképpen. ha szobában fürdik utánna szellöztess egy kicsit.
egy kicsit megdöbbentem,hogy vannak akik ilyen hidegbe fürdetnek..!
tényleg elég egy kis ventillátor ami párpec után felfűti a fűrdőt!,szerintem szerezz be egyet.
Nincs hősugárzonk, de nem is akarunk venni, mert sokat fogyaszt. Max. annyit szoktunk csinálni, hogy mindketten lezuhanyozunk egymás után és a gőzzel talán 2-3 fokot tudunk melegíteni.
10 hónapos
hősugárzó nem is kell,elég lenne egy kis ventillátor is (2-3ezer ft) ami pár perc alatt meleget csinál.
de amúgy ha utánatok fürdik,akkor már tényleg nincs annyira hideg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!