Naponta mennyit sétálsz a 6 hónapos babáddal és mikor? De vagy Du?
Ha szuper jó idő van(amilyen mostanában volt), akkor 11 körül és délután is, miután felébredt 1-1 órát. Bár az utóbbi időben volt,hogy hogy elmentem vele sétálni, elaludt, és még 2-3 órát aludt a kertben a babakocsiban.
Az ágyában nem aludt volna olyan jól. így tényleg jó sokat volt kint, aminek én örültem.
Lányom tavaly ilyenkor volt fél éves.
Időjárásfüggő volt, mikor mentem ki vele és mennyi időre.
Tavasszal-nyáron nagyon sokat voltunk kint, délelőtt-délután, bármikor (persze erős UV sugárzástól óvtam).
Ősszel-télen általában délelőttre esett a séta, mert délután hamar lement a nap és jóval hidegebb volt (főleg télen).
Nem tudom, hogy velem/velünk van-e gond, de én általában csak du 2-3 körül indulok vele sétálni és max 1,5 órát, mert hiába alszik is közben, már nem igényel annyi alvást, mint korábban. Ha felébred a kocsiban, ideig-óráig még el van, de kb 30 perc után (akkor már lassan 1,5 órája sétáltunk) már kezd fészkelődni és zavarja, hogy nem tud nagyon mozogni, oldalra vagy hasra fordulni stb. Kvázi kiakar jönni.. Úgyhogy a tapasztalat miatt én nem tudok vele 1,5 (talán MAX 2 óránál) tovább kint lenni...
Délelőtt pedig általában elvégzem az itthoni teendőket (amennyire tudom), úgyhogy igy lesz a napi séta 1x/nap.
Szerintetek valamit rosszul csinálok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!