Ez már kézfelfedezésnek számít? Miért nem nézegeti?
Babám 4 hónapos lesz a jövőhéten!
A kezét már egy ideje eszi, de nem nézi. Fogni fog, de még nem nyúl tárgyakért.
Ha rázom a csörgőt nagyon beszél hozzá, le sem veszi róla a szemét, majd elrepül úgy jár keze-lába, de nem nyúl érte!
Gond lehet?
Az én kisfiam most kb. 1 hete nézegeti a kezét. 7 hónapos!
Kb. 3 hónaposan fedezte fel, azóta az a cumija, de nézegetni csak most kezdte. Olyan mozdulatokat csinál vele, mintha integetne, vagy csárdás közben ahogy rázzák a kezüket és közben bámulja, hogy mozog. :)
Szóval nyugi, ne aggódj. Nem törvényszerű, hogy minden gyerek ugyanúgy, az "előírásoknak megfelelően" csináljon mindent.
Az én kisfiam mindent szépen, "időben" csinált, 7 hónaposan már fel is állt és rögtön körbejárta a kiságyat kapaszkodva -de a kezét csak 9 (!) hónaposan kezdte el igazán nézegetni.:))) Nem is értettem miről beszélnek a 4-5 hónapos babák anyukái, hogy már nézegeti a kezét.:)
Nem egyformák a babák, de mindegyik előbb-utóbb csinálni fogja ugyanazokat a dolgokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!