Fiú vagy lány baba lehet így?
Úgy van, ahogy írod. ELVILEG. Tehát elvileg a lányos spermák hosszabb ideig tudnak várakozni, viszont lassabban érnek célba, a fiúsak meg gyorsabbak, de nem olyan hosszan életképesek, ezért ha peteérés előtt 2-3-4-5 nappal történik az együttlét, akkor inkább lány, ha peteéréskor, akkor inkább fiú. Az "utána" annyit jelenthet, hogy a petesejt átlag 12-24 órát él maximum, így ezt szerintem nincs aki megmondja.
No meg hát ez egy elvi dolog. Egyes újabb kutatások szerint a petesejt is "válogat", hogy mit enged be, szóval itt sok a bizonytalansági tényező.
Ha az ember úgy kalkulál, hogy 50-50%, akkor biztosan nem csalódik. :o)
Én a 3. lányomat várom, volt ilyen és olyan együttlét is, szóval a papírformát eddig nem hozom. :o)
azért ez nem így van :)
a lányok 48 óráig életképesek, a fiúk huszonvalahány, nem tudom pontosan. tehát ha peteérés előtt 2 nappal sikerül akkor csak lány lehet. minden máskor mindkettő :)
és persze ehhez nagyon kell tudni, hogy pontosan mikor van!
azért ehhez véletlen kell de nem ezen múlik.
,Meséld már el barátnődnek hogy az apa spermái döntenek a nemet illetően
férfi spermája x, és y kromoszómát tartalmaz
nőnek csak x kromoszómája van
egyszóval ha xx termékenyül meg kislány lesz
ha ky akkor kisfiú
a neme már a fogantatás pillanatában eldől.
ez meg csak véletlenen múlik milyen nemű lesz peteérés előtt vagy után, ugyanígy a lúgos meg savas beöntés..
Nálunk a fiúk voltak erősebbek!
12-én voltunk együtt 14-én volt peteérésem és fiam született.
5. vagyok.
Igazság szerint kislányt szerettünk volna,de mivel nagyon nehezen sikerült mindegy volt csak gyerek legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!